Numeroskop za ta teden: Od kod izvirajo vaše želje?

Numeroskop od 26. 10. do 1. 11. 2020.

Numeroskop za ta teden: Od kod izvirajo vaše želje? (foto: pexels) pexels
26. 10. 2020

Lekcije 44. tedna: 

Odvrzite tuja pričakovanja, pritiske in vse cilje, ki niso vaši. Prečesajte svoje cilje, želje in hrepenenja: so resnično vaša, ali se od vas pričakujejo? 

Ste unikat. Kot taki imejte svojo definicijo uspeha. Mnogokrat si nečesa želimo, si nekaj zastavimo, ker se tako spodobi ali pa je trenutno trendovsko. Denimo: si želite biti vitki zato, ker ste tako bolj gibčni in z več energije, je to vam všeč – ali zato, ker boste tako bolj privlačni in po trenutnih lepotnih zapovedih lepši? Iz koga ali kaj izvirajo vaše želje?

Na vse nas je v otroštvu in tekom življenja močno vplivalo oglaševanje in sporočila medijev, tudi osebe, katere so se nas dotaknile in si želimo jim biti bolj podobni. Naj bodo to navdihi in nežni odtenki originala, ki ste vi! Naj vam podajo idejo, ne pa celotnega koncepta.

V temu času bi se nam lahko marsikateri načrt sfižil, saj bomo tako lažje prepoznali, kaj nam resnično veliko pomeni, in kaj ne toliko, kot smo menili. Če zlahka dvignete roke od nečesa (ali nekoga), potem to že ni bila prava pot in bodite hvaležni, da se je to izkazalo prej - raje kot potem.

Prevzemite pobudo in sami raziskujte. Bodite radovedni, od kod izvira vaš okus za glasbo, hrano, filme, knjige, najljubša barva… Presenečeni boste, kaj vse boste našli o sebi, če boste le pogledali dovolj globoko vase.

Obenem pa postavite nove temelje. Število 44 (v 44. tednu smo) označuje mojstra manifestacije. 

Največja umetnina, ki jo gradite, ste vi. Bodite svoj unikat. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Česa ste si želeli kot otrok?
  • Kaj vas je v otroštvu privlačilo?
  • Kako bi živeli, če bi imeli prav vse možnosti? 

UGODEN ČAS ZA

  • Dolgoročne odločitve
  • Oblikovanje novih vrednot
  • Gradbena dela

 
Število življenjske poti 1 

Življenje boste ''prenavljali'' na čustvenem področju. Bodite iskreni do sebe. Kakšnih odnosov si želite in koliko sebe ste pripravljeni vložiti v njih?

Število življenjske poti 2

V ospredju bodo podzavestni miselni vzorci, ki vam dejansko škodujejo. Pokukajte ven iz obrambnih mehanizmov. Morda ste pa že varni? Ste, ste...

Število življenjske poti 3

Prisluhnite svoji intuiciji ter notranjemu otroku, ki vse bolj glasno opominjata na nekaj prav posebnega. No, tudi vi ste nekaj prav posebnega, kajne? 

Število življenjske poti 4

Presezite želje družine. Oblikujte svoje. Stopite v novo realnost, ki jo oblikujete vi z vsemi odtenki barvne palete, ne le za vas izbranimi. 

Število življenjske poti 5 

Temelji so pomembni, saj nam pomagajo biti močni kjerkoli in kdorkoli smo. Kako lahko najbolj ključne gradnike sebe negujete, in ste obenem kot veter?

Število življenjske poti 6

Svoboda ni nevarna. Je možnost spreminjanja in rasti. Nikogar ne izdate, če ste, kdor ste. Kadar sledite tujim željam, pravzaprav izdate sebe. 

Število življenjske poti 7

Čustvena intenziteta tedna bo pokazala, kaj je in kaj ni (več) pomembno v vašem srcu, duhu in razumu. Bodite odprti sporočilom vašega srca. 

Število življenjske poti 8

Duhovno ste veliko naredili v svojem življenju, pa ste ponosni na sebe? Kadar niste suvereni, se pravzaprav sami kaznujete. Večkrat se srčno pohvalite.

Število življenjske poti 9 

Življenje niso cilji in dosežki, temveč so notranje bogastvo. Ste osrečili eno posebno osebo? Ste osrečili sebe in druge? Ste srečni? Čas je za zdravljenje.  

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: