Numeroskop za ta teden: Popravljali boste stvari iz preteklosti

Numeroskop za teden od 19. – 25. julija 2021  

Numeroskop za ta teden: Popravljali boste stvari iz preteklosti (foto: shutterstock) shutterstock
19. 7. 2021

Lekcije 29. tedna:

Sprememba je edina stalnica v življenju. Vedno imamo izbiro, ali rastemo in zorimo, ali pa tako kot je v naravi, zgnijemo in propademo. Življenje ni nikoli pri miru, čeprav imamo lahko včasih občutek, da miruje.

Leto 2022 bo zelo pomembno za človeštvo, zato tresljajev tega leta nikakor ne dojemajmo kot nepomembne. Pritiski, ki smo jih deležni, bodo prebudili še najbolj neodzivne. V temu času je zato vprašanje, ki se postavlja pred vas kot posameznika, katere dele sebe zanemarjate in ste neodzivni? 

Teden pred nami nam bo pomagal razumeti nekaj iz preteklosti. Najverjetneje svoja lastna dejanja iz preteklosti na katera nismo najbolj ponosni. Možno bo zdravljenje in (končno) sprava. Morda pa boste preprosto zaključili z nečim. Dogaja se, da nas nekaj preprosto mine, saj smo prerasli potrebo po tem.

Energija tedna nas spodbuja v povezovanju z osebami iz preteklosti, s katerimi smo izgubili stik ali pa potrebujemo epilog, morda razjasnitev. Če ste vi tisti, ki ste ga 'pobiksali', je zdaj ugoden čas, da spregovorite in se opravičite. Morda izzid ne bo tak kot bi si želeli, a zagotovo bo bolj mil kot bi sicer lahko bil. Če je nekdo vam storil krivico, in to obžaluje, pridite na pol poti, a vseeno bodite previdni.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj bi storili drugače deset let nazaj, če bi vedeli kako se bo izteklo?
  • Izbirajte danes tako, da bo čez deset let dobro

UGODEN ČAS ZA

  • Pogovor in zgladitev spora
  • Zdravljenje razočaranje in izgube
  • Prepoznavanje lastnih potreb

 

Izračunajte katero je vaše število življenjske poti. 

Število življenjske poti 1

Možno je, da boste ravnali bolj impulzivno in nenavadno te dni. Okolica  bi vam lahko očitala, da ste otročji. Prisluhnite (preplašenemu) otročku v sebi.

Število življenjske poti 2

Spremembe in nihanja bi vam lahko ta teden povzročala nekaj skrbi. Morda pa bi jih raje doživljali kot priložnosti? Kako jih lahko obrnete sebi v prid? 

Število življenjske poti 3

Nekoliko bolj čustveno se boste odzivali na sicer preproste izzive teh dni. Prisluhnite sebi in si izpolnite drobno željo. Dober teden za romantiko.

Število življenjske poti 4

Nekoliko bolj resna energija vas obdaja, zaradi katere bi lahko neko izjavo doživeli kot obljubo, ne le možnost. Ne predvidevajte. Raje vprašajte.

Število življenjske poti 5

Obdaja vas močna energija preteklosti in zdravljenja le-te. Je možno, da se sami oklepate spominov, ki vas bolijo? Je čas za nov list življenja?

Število življenjske poti 6

Odločno v pogovor! Tekom celotnega življenja vas spremljajo izzivi ljubezni do sebe. V tem času bo potrebno nekomu v bližini postaviti mejo.

Število življenjske poti 7

Nove priložnosti, nepoznane možnosti in velika doza poguma so z vami ta teden. Boste poskusili nekaj popolnoma novega ali boste dvomili vase?

Število življenjske poti 8

Pred vami se vije popolnoma nova pot. Boste na njo stopili novi vi, ali boste s seboj po nepotrebnem tovorili negativno iz preteklosti? Odložite omejitve.

Število življenjske poti 9

Kar dajemo, prejemamo, pravijo. Kaj vam osebe okoli vas sporočajo? Bodite odprti sporočilom in ogledalom, nato pa delajte na sebi v temu času.

 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com

 Vas zanima mogoče tudi: