Numeroskop za ta teden: Ali resnično živite sebe?

Numeroskop za teden od 26. julija do 1. avgusta 2021  

Numeroskop za ta teden: Ali resnično živite sebe? (foto: Pexels) Pexels
26. 7. 2021

 

Lekcije 30. tedna:

Otrok verjame v to, kar odrasli dojemamo kot nemogoče. Še vsak izumitelj je verjel v nemogoče. Kaj sploh je v resnici nemogoče – ali je nemogoče le dokler tega nekdo ne doseže?

Mesec, povezan z otroštvom in notranjim otrokom, se zaključuje. Prinesel je marsikatero situacijo, ki nas je morda ponesla v občutek nemoči ali neslišanosti. Seveda ni vse tako črno, v nas so se prebudili tudi lepi občutki. Opozorilo meseca je bilo: ni vse zlato, kar se sveti. Čas streznitve je že nekaj časa v polnem zamahu.

Trideseti teden nas opominja, da sami določamo nekaj kot dobro ali slabo. Določene kulture po svetu smrt slavijo kot zaključek trpljenja na Zemlji – nam pa prinaša občutek izgube in bolečine.

Opazujte kako VI dojemate osnovne pojme v življenju: ljubezen, zdravje, življenje, smrt, verovanje, in tako naprej. Razlikujmo med ljubeznijo kot čistim čustvom in pa toksičnimi odnosi ter razočaranji, ki nimajo prav nobene povezave z ljubeznijo.

Obetajo se nam situacije, ki bi nas lahko opomnile, da ne živimo na polno ali, da na nekaterih področjih ne živimo sebe. Sprašujte se, ali so vaše sanje zrasle na vašem zeljniku, ali gre za ''podtaknjence'' tujih želja ali nekega koncepta, ki se vam je v otroštvu zdel sila imeniten.

Podarite si nekaj lepega. Pa ne v obliki materialne dobrine, ampak v obliki ljubezni, razumevanja, sprejemanja in prav posebne izkušnje. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj bi si o vas mislil otrok, ki ste nekoč bili?
  • Se je otroku, polnemu upanja, ki ste bili, potrebno za kaj opravičiti?
  • Kaj bi povedali sami sebi kot otroku, ki ste bili?

UGODEN ČAS ZA

  • Sprostitev in uživanje
  • Zdravljenje travm iz otroštva
  • Ustvarjalnost

Katero je vaše število življenjske poti? Kliknite tukaj.

Število življenjske poti 1

Lahko bi se pojavila pretirana previdnost in zadržanost. Možno je, da se bo potrebno odločiti nekaj zelo pomembnega. Vpliv bo čuten še dolgo.

Število življenjske poti 2

Nihanje, ki bi se lahko pojavilo, ali neodločnost, lahko preprosto sporočata, da obstaja še ena možnost, na katero niste pomislili. Vzemite si čas.

Število življenjske poti 3

Za vas bo ta teden še posebno ključen na področju notranjega otroka in vašega dojemanja ali se sanje lahko uresničijo. Bodite pogumni! 

Število življenjske poti 4

Razkrivali boste dele sebe, ki bi vas lahko presenetili. Bodite odprti in si dovolite izkušnjo, dovolite si občutiti. Tako boste končno sebe bolj razumeli.

Število življenjske poti 5

V teh dneh boste bolj odločni in lažje se boste odločali. Bodite pogumni, posezite preko vsega, kar verjamete, da je možno. Ne blokirajte sebe.

Število življenjske poti 6

Ne mislite, da pred leti, ko ste bili v čustveno napornem obdobju niste ničesar presegli. Morda pa so druge osebe ostale na istem nivoju?

Število življenjske poti 7

Nekaj novega se prebuja in krepi znotraj vas. Namen dogodkov je okrepitev vaše lastne samozavesti in esence vas. Postavlja se vprašanje: kdo pa ste vi?

Število življenjske poti 8

Povezujte se z osebami, po katerih hrepeni vaše srce. Zaupajte glasu svoje duše in mu sledite. Čas je za prav posebne povezave. Koga boste vi izbrali?

Število življenjske poti 9

Ohranjati notranjega otroka radostnega in pa biti otročji je razlika. Ste oseba polna življenja, zato se te dni ne omejujte, a ne ravnajte nepremišljeno.

Tekst: LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com

Vas zanima tudi