Numeroskop: Zadnji dnevi oktobra prinašajo (še en) probrat

Numeroskop od 25. do 31. 10. 2021

Numeroskop: Zadnji dnevi oktobra prinašajo (še en) probrat (foto: shutterstock) shutterstock
25. 10. 2021

Lekcije 43. tedna

Letošnje leto prinaša mnogo nihanj in sprememb ter utesnjevanja. Lekcija, ki jo prinaša energija 2021 je nekoliko kaotična. Le kje sebe bolje spoznamo kot sredi hurikana? Dovolite, da vas preplavi, a sami se odločite, kako boste stopili iz kaosa ven.

Kaos ni vedno slab. Le kako bi sicer opazili nešteto odtenkov barv, katerih sicer niti ne opazimo v vsakodnevni rutini.

Vse v življenju ima svoj namen, le mi ga včasih napačno dojemamo. In tudi to v sebi nosi sporočilo: nič ni zapisano v kamen.

Nekaj, kar menite ta teden, bi se lahko že naslednji teden postavilo na glavo. Življenje se vedno spreminja, in mi z njim. Kako drugače smo živeli pred časom interneta, se še spomnite? In kako drugače bomo živeli čez kakih 10 let… a zdaj smo tu. Hitro spreminjajoče se energije in nihanje razpoloženja so pravi izziv za povezovanje s seboj, svojim duhovnim bistvom in prizemljevanje.

Boste sprejeli izziv in sredi vihravih let, ko ni nič več zagotovljeno, ohranjali sebe, ali boste dovolili, da vas nosi tok sem ter tja?

Ladja brez cilja je v enaki nevarnosti kot tista, ki ji zgnije dno v pristanišču. Nobena skrajnost ni dobra. Zdi pa se, da nas energije dobesedno premetavajo iz ene v drugo skrajnost. Izluščite sebe. To je sidro, to je krmilo. Vi.

Uporabite energije tedna, da bi se vi sami opredelili kakšna oseba želite biti ter kakšno življenje želite imeti.

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Kaj obžalujete?
  • Kaj bi storili drugače, če bi imeli možnost?

UGODEN ČAS ZA

  • Delo na sebi
  • Razčiščevanje nesporazuma 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Število življenjske poti 1

Drži se vas močna energija ustvarjanja. Največ uspeha vas čaka na novi, bolj samostojni poti. Uporabite drugačen pristop. Zdaj ni čas za odlašanje.

Število življenjske poti 2

Sprejmite ponujeno pomoč in razumevanje. Osebe, ki vas vedno kritizirajo pa naj ne bodo (več) del vaše odgovornosti. Zdaj bodite nežni do sebe.

Število življenjske poti 3

Odločno izrazite svoje želje in potrebe, najprej sebi. Česa si kar nekako ne upate izustiti, ozavestiti, živeti? Nihče tega ne more storiti namesto vas.

Število življenjske poti 4

Deležni boste podpore nekoga, od kogar tega ne bi pričakovali. Preprosto s hvaležnostjo sprejmite. Brez občutka krivde ali potrebe po povračilu.

Število življenjske poti 5

Sreča se vas drži te dni, zato si dovolite biti srečni. Niste oseba, ki bi vas lahko življenje omejevalo, zato se ne omejujte sami. Dovolite si srečo. Zdaj.

Število življenjske poti 6

Lahko bi se oglasil strah pred neznanim ali pa že poznanim gorjem. To je le strah. Vi pa ste že marsikaj preživeli, kajne? Ne bojte se sence. Prižgite luč.

Število življenjske poti 7

Oglasila bi se lahko želja po neznanem in prepovedanem, kar vam ni najbolj v navadi. Vprašajte se, kaj v resnici pogrešate v sojem življenju? Česa si želite?

Število življenjske poti 8

Ljubezen do sebe je ključno vodilo teh dni. Včasih je potrebno tistim, ki jih imate zelo radi, postaviti mejo. Kar je pravzaprav spoštljivo do njih in vas.

Število življenjske poti 9

Razum bi vam lahko nekoliko nagajal te dni. Ne dopustite mu, da vas ukani. Preudarite dejstva, preverite verodostojnost in zaupajte notranjemu občutku.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: