Numeroskop: Zaključujemo leto dvojnosti in ekstremov

Preberite si numeroskop za obdobje od  2.  do 8. 11. 2020.

Numeroskop: Zaključujemo leto dvojnosti in ekstremov (foto: pexels) pexels
2. 11. 2020

Lekcije 45. tedna: 

Notranji mir ne izvira z visokega stanja na bančnem računu. Koliko finančno uspešnih oseb na robu živčnega zloma poznate? 

Mir pa bo tisto, po čemer bomo hrepeneli v tem času. Pravzaprav, bolje rečeno, lastno bistvo bomo želeli na nekakšen način izražati v svojem življenju. Naj ne bodo le besede naše besede – naj bodo način življenja! 

Vsi poznamo osebe, ki govorijo o sebi eno, a živijo drugače. Seveda sami sebe doživljajo tako, kot se opisujejo. Ko stojimo v hiši, je ne vidimo. Namesto da komentiramo druge, se v temu času ozrimo v sebe: kaj pa mi govorimo, a ne počnemo? Kje so naše meje sprejemljivega od okolice in od nas samih?

Opazujte, kako ravnate, ko se počutite ogroženi. Cilj tega časa je okrepitev naših lastnih temeljev. Ko imamo močne korenine, lahko kljubujemo največjim nevihtam, zato v tem tednu napravite načrt, kako se boste okrepili fizično, psihično, čustveno in nenazadnje tudi duhovno. 

Zaključujemo leto dvojnosti in ekstremov. Zdi se, da je vse belo in črno obenem. V tem času se bo ta občutek okrepil, zato bomo želeli razumeti, kaj je smisel dogajanja okoli nas. Okoliščine, osebe in odnosi, situacije pa bodo vse bolj pritiskale.

Boste postavili mejo?


VPRAŠANJA V POMOČ

  • Ste, kdor si želite biti?
  • Kaj pogrešate?
  • Koga pogrešate?

UGODEN ČAS ZA

  • Preoblikovanje preteklosti
  • Izboljšanje izgleda
  • Nekaj nenavadnega

Število življenjske poti 1

Vaši temelji bi lahko bili zamajani. Sprejmite tovrstno dogajanje s hvaležnostjo, saj vam pomaga razumeti, kje potrebujete več pozornosti in osebnostne rasti.

Število življenjske poti 2

Čustven teden je pred vami. Bolj kot boste sebe zatirali, krepkejše zaušnice vam bo dajalo življenje. Ne podrejajte sebe potrebam drugih. Ljubeče poskrbite za sebe.

Število življenjske poti 3

Tisti deli življenja, ki bi jih lahko opisali kot kaotične, bodo nenadoma dobili več smisla. Ne trudite se (več) sebe (zaman) razložiti tistim, ki vas ne želijo razumeti.  

Število življenjske poti 4

Podjeten teden se vam obeta, zato zavihajte rokave že takoj v ponedeljek zjutraj. Postavite si dosegljive cilje in jih seveda krepko dvignite. Ja, le zakaj pa ne? 

Število življenjske poti 5

Radi vam očitajo vašo potrebo po svobodi in vam zatrjujejo, da je nekaj narobe s tem. Vse bolj boste občutljivi na takšne osebe. Iščite sebi podobne, da bi lahko bili vi.

Število življenjske poti 6

Notranji mir izvira in občutka notranje moči in suverenosti, na kateri ste letos veliko delali in dosegli. Bodite ponosni nase. Naj vam to da nov zagon ta teden! 

Število življenjske poti 7

Je že res, da pogovor lahko vse reši, a le in zgolj kadar se obe strani pogovarjata. Če imate občutek, da govorite steni, ne izgubljajte več svoje energije. 

Število življenjske poti 8

Neverjetno kreativna energija vas obdaja, ki jo usmerite v sebe in ne zgolj v uresničevanje tujih želja. Pomembno je pravo ravnovesje. Pomembni ste. 

Število življenjske poti 9

Ko smo odzemljeni, kot temu radi rečemo v tem času, ne moremo manifestirati, saj je energije usmerjena v eter namesto v materialno realnost. Prizemljite se. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Lili pa vas vabi tudi na Webinar z Lili Sorum: Leto 2021

Poglejte si še: