Numeroskop: Zaupanje bo ta teden na preizkušnji!

Preberite numeroskop za teden od 19. do 25. 4. 2021. Obeta se veliko dela na zaupanju vase. Situacije okoli vas bodo neprastano pritiskale na vaše šibke točke. A vedite, da vam tovrstni dogodki pomagajo prepoznati lastno moč in sposobnost.

Numeroskop: Zaupanje bo ta teden na preizkušnji! (foto: pexels) pexels
19. 4. 2021

Lekcije 16. tedna:

Znova se nam obeta karmični teden. V nas bo prav zahrbtno prebujal potrebo po potrditvi ter dvom. Možno je, da bomo pretirano sumničavi do drugih, kritični in seveda nezaupljivi tudi do sebe. Lekcija? Zaupate sebi? In, če ne, zakaj ne ter kako to spremeniti.

Ko zaupamo vase in v življenje se popolnoma drugače lotevamo izzivov in težav. Kadar menimo, da je pred nami za nas prevelik zalogaj, smo občutno bolj previdni in včasih kar sami sebe sabotiramo. Težko je v vsakem trenutku pravilno presoditi kje je ta meja.

V tednu pred nami pa bomo deležni dogodkov, misli, komentarjev in prebliskov, ki bodo tako ali drugače pritiskali na naše šibke točke. Njihov namen ni kritika, ni zatiranje, ni kazen – ne bojte se. Tovrstni dogodki nam pomagajo prepoznati lastno moč in sposobnost. Tudi v šoli se najprej učimo in nato preverimo znanje.

Vse morebitne zaplete tedna (in leta) vzemite kot dobrohotne smerokaze na čemu je potrebno še delati in seveda tudi za kaj vam gre vsa pohvala.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Na katero premagano oviro ste najbolj ponosni?
  • Kdo ste, ko se od vas ničesar ne pričakuje?
  • Kaj je vaš največji očitek sebi?


UGODEN ČAS ZA:

  • Ozaveščanje lastnih vzorcev sabotiranja
  • Učenje nečesa novega
  • Okrepitev samozavesti

Že veste vaše osebno število življenjske poti? Tukaj si lahko preberete, kako izračunate število življenjske poti.

Število življenjske poti 1

Včasih se zdi, da je vse na vaših ramenih. Vedno se zdi, da morate vi storiti prvi korak. Kaj pa, če bi si preprosto spočili?

Število življenjske poti 2

Nihče vas ne more prisiliti biti, kdor niste. Bi dejali, da morda vi od sebe to sem ter tja zahtevate? Zdaj je čas za vas.

Število življenjske poti 3

Imeli boste izvrstno priložnost, da bi okrepili svojo samopodobo. Ne obupajte ob prvi oviri. Pohvalite sebe čim večkrat.

Število življenjske poti 4

Povežite se z osebami, ki vas krepijo. Če vas vsak dan nekdo kritizira (tudi sami sebe), boste težje samozavestni.

Število življenjske poti 5

Naj vas vsakodnevni izzivi ne odvrnejo od vašega cilja. Morda bo potrebno postavitI mejo in sebe vprašati, kaj je vam zares pomembno.

Število življenjske poti 6

Ne bojte se najslabšega scenarija. Raje se osredotočite na najboljši možen scenarij in vanj vlagajte energijo.

Število življenjske poti 7

Dvom bo se lahko najbolj glasno pojavil ravno pri vas. Njegov namen je pohvala, ne kritika. Bodite ponosni nase kot še nikoli.

Število življenjske poti 8

Sredi ozaveščanja podzavestnih vzorcev strahu in dvoma bi se lahko pojavili prav romantični trenutki. Uživajte.

Število življenjske poti 9

Kaj, pa če ni tako, kot ste menili, da je? Kolikokrat preverjate lastno resnico? Vzemite si več trenutkov tišine zase v temu času.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: