Numeroskop: Pričakujte spremembe, zaradi katerih boste drugače občutili sebe

Preberite si numeroskop za teden od 14. do 21. avgusta 2022.  

Numeroskop: Pričakujte spremembe, zaradi katerih boste drugače občutili sebe (foto: shutterstock) shutterstock
15. 8. 2022

Lekcije 33. tedna

Mojstrsko število 33/6 prinaša mojstrske lekcije v letu pod vplivom števila 6! Kaj zdaj to pomeni?

Število 6 je kot dobra mama, objame in zaščiti, pa tudi okara, kadar to potrebujemo. Življenje se je letos postavilo v vlogo matere, zato nas na določenih področjih objema in tolaži, v drugih pa bolj strogo z nami ravna. Življenje vedno ve, kaj počne, mi običajno malo manj. Zato sprejmite lekcije tega leta in pa tedna pred nami s hvaležnostjo.

Letošnje leto je zelo pomembno in 33. teden nas na to opominja. Pričakujemo lahko nenadne spremembe, zaradi katerih bomo tudi mi nenadoma drugače občutili sebe, svet in življenje ter tiste odnose, ki so nam najpomembnejši.

Nikakor ne pozabimo na odnos, ki ga gojimo sami s seboj. Zdaj ni čas, da bi sebe postavljali na drugo mesto, niti ne na prvo mesto. Pravzaprav je edino 'zdravo' mesto ENAKOPRAVNO.

Mnogokrat se ujamemo v past ega. Pretekla razočaranja so naredila svoje -  saj ste le človek. Mnogokrat v zadnjih dveh letih od vas slišim: ''Zdaj bom poskrbel/a le še zase''. 

Vse v naravi in v življenju stremi k harmoniji, dajmo še mi. Nihče ni več in nihče ni manj kot vi. Prikličite si v misli število 8. Tako zgoraj, tako spodaj, tako znotraj, tako zunaj, tako ti, tako jaz.

Zdaj je idealen čas, da spustimo pričakovanja, da spustimo bolečino in pa iluzije. Zdaj samo bodite. Zdaj sebe ljubite. Ljubite pa tudi celoten svet. Tudi svojo preteklost. Tudi tiste, ki so vas prizadeli, saj se le tako lahko resnično odvije zdravljenje.

33. teden je pomemben. Ste vi pomembni?

Da? Povejte, na kakšen način?

VPRAŠANJA V POMOČ:

Kako se vi obnašate do sebe?

Je razlika v pogovoru s seboj in drugimi?

Morda se kdaj ujamete v dvojna merila?

UGODEN ČAS ZA:

Nego boginje v sebi

Okrepitev topline doma 

Ljubezen do sebe in drugih


TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Ne racionalizirajte sebe in svojih čustev. Ne iščite razlage, ne iščite smisla. Vi ste smisel. Živite sebe in to je popolnoma dovolj. Popolnoma dovolj ste v vsakem trenutku.

Število življenjske poti 2

Odlični ste v svoji bujni domišljiji in izvirnosti zato se na noben način ne dovolite ujeti v kalup družbe. Ta čas je namenjen vam in vašemu ustvarjanju. Uživajte!

Število življenjske poti 3

Vi odločate kaj sprejemate in kako. Ne dovolite nikomur, da bi vas prepričal v nasprotno. Torej, ta teden izbirajte tisto, kar v vas prebuja radost in hvaležnost.

Število življenjske poti 4

Zdaj ni čas za korak nazaj ali za stopicanje na mestu. Čutite energijo, ki piha v vaš hrbet? To so vaša krila. Zajemite pogum in si dovolite stopiti v neznano, zmorete.

Število življenjske poti 5

Nismo se rodili, da bi sami po svetu hodili, zato bo potreba po bližini nekoliko močnejša te dni. Bodite odprti osebam, s katerimi se navadno ne bi družili.

Število življenjske poti 6

Zdaj je vaš čas! Obeta se vam intenziven teden. Bodite zelo specifični v definiranju čase si in česa si ne želite. Ne popuščajte drugim, tudi v imenu ljubezni ne. Ljubite (tudi) sebe.

Število življenjske poti 7

Z nogami na tleh se odpravljate po novih poteh. Malo bolj umirjen teden vas čaka, ki pa bo za seboj pustil dolgotrajne posledice. Nekaj se bo globoko v vas premaknilo.

Število življenjske poti 8

Čas je za razmah! Pričakujte razmah čustev, obilja, energije in vas. Naj vas ne odnese v smeri, katere niste izbrali. Dovolite spremembo, a vi določite česa.

Število življenjske poti 9

Saj veste, da ste rojeni, da bi bili mojster kajne? Je možno, da nekje malo zapravljate svojo posebno energijo? Bodite pozorni čemu namenjate sebe (da, če vedno - pomežik).

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com