Numeroskop: Zdaj ni čas za pogrevanje preteklosti

Preberite numeroskop za teden od 2. do 8. januarja.

Numeroskop: Zdaj ni čas za pogrevanje preteklosti (foto: shutterstock) shutterstock
2. 5. 2022

Lekcije 18. tedna: 

Pred nami je teden, ki podpira napredek in odločnost. Dobri ste točno takšni kot ste. Kadar smo do sebe izrazito zahtevni, celo zaničljivi, oviramo lastno rast in razvoj. Prevzemanje odgovornosti za lastne slabše izbire in dejanja je seveda pomembno in ključno. Ne obtožujte se, da ste najslabši.

Nihče se ni rodil in vse znal, pa tudi vi ne. Vsi se kdaj zmotimo in obžalujemo lastne odločitve. To je del življenja. Pravijo, da ni pomembno kolikokrat si padel, temveč kolikokrat si se pobral. 

Dogodki tedna pred nami bi nam lahko ponudili ogledalo preteklih slabših izbir. Namen ni kritika, temveč navdih, da se iz preteklosti učimo. Energija tedna nas podpira pri odločnosti. Zdaj ni čas za pogrevanje preteklosti. Ne odlašajte s prvim korakom, če ste prepričani, kam želite prispeti. Ko se vkrcamo na letalo, ne posedamo naokoli češ, ''morda pa bi šel raje z ladjo" ali pa "dajmo še malo počakati, da vidimo ali so mi čevlji prav.'' Podobno zmedeno delujemo, kadar se odločimo in nato ničesar ne storimo, temveč morda celo iščemo nekoliko prismuknjene aktivnosti, da bi z njimi opravičili, da še nismo storili prvega koraka. Saj veste tisto: "V ponedeljek pa res pričnem bolj zdravo jesti, se več gibati ter prej hoditi spat."

 Zdaj ni čas za prelaganje. Zdaj je čas za odločnost. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

S čim odlašate?

Kaj je vaša največja želja?

Ste kdor si želite biti?                                 

UGODEN ČAS ZA:

Rez preteklosti

Odpuščanje sebi

Novo pot

 

 TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.    

Število življenjske poti 1

Naj se vam ne mudi na nove poti. Zaključite najprej s starimi na primeren način. Določenemu občutku ali pogovoru se ne boste mogli izogniti. 

Število življenjske poti 2

Pogovor ali nasvet bi vam lahko zelo pomagal, a na vas bo prvi korak, zato  spregovorite. Včasih ste vi tisti, ki je najbolj strog do vas, niti ne okolica. 

Število življenjske poti 3

Pohvalite se za prav vsak napredek in rast, tudi za napake in težje trenutke. Bodite vi vaš največji navijač, spodbujevalec in oboževalec. Zaslužite si. 

Število življenjske poti 4

Če imate občutek, da ste obtičali na sredi poti, to najverjetneje pomeni, da se nekje v ozadju še nekaj dokončno pripravlja in dopolnjuje. Vse bo v redu. 

Število življenjske poti 5

Predvidevati je, da si boste v nečem premislili ta teden. Morda preprosto še ni pravi čas. Pomembno je, da ste vi odločeni česa si želite in česa ne. 

Število življenjske poti 6

Tudi ta teden bo rdeča nit zdrava ljubezen do sebe. Kako ste lahko bolj odločni in pa lažje razumljivi v izražanju svojih potreb in želja?

Število življenjske poti 7

Lahko bi se izkazalo, da ste pričakovali premalo (za sebe in ne od sebe). Možno je, da boste krepko spremenili svoje prioritete in vrednote. 

Število življenjske poti 8

Obdaja vas posebna energija, zato je ne zapravite. Ne ubadajte se tistim, kar ne deluje, temveč se usmerite v uspeh prihodnosti. Rojeni ste za uspeh.

Število življenjske poti 9

Napake preteklosti bi se lahko pojavile na vaših vratih. Odprite vrata učenju, ne krivdi, ki bi vas razjedala. Morda pa tokrat ne boste storili ste napake? 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM 

Preberite si še: