Ta teden nam prinaša ogledalo vsega, kar bi lahko storili bolje

Numeroskop od 13. do 19. junija 2022.

Ta teden nam prinaša ogledalo vsega, kar bi lahko storili bolje (foto: shutterstock) shutterstock
13. 6. 2022

Lekcije 24. tedna: 

Pripravimo se na teden, ki nam prinaša ogledalo vsega, kar bi morda lahko storili bolje. Seveda bi se zato lahko zadeve komplicirale, saj se učimo in, če je vse "tipi topi", se tega ne moremo. Sprejmite morebitne izzive z veliko mero hvaležnosti. 

Karmični teden se pričenja s karmičnim s številom 13, nato naniza vse karmične datume in se zaključi z najbolj močnim številom 19. To ne pomeni, da se nam obetajo slabe stvari in, da bi se bilo potrebo tega tedna bati. Preprosto pomeni, da se nam obetajo ogledala in možnost učenja. Seveda pa nam po vsej verjetnosti ta ogledala ne bodo všeč. 

Bodite strpni do sebe in do okolice. Iščite odseve in sporočila v teh dogodkih in ogledalih. Obenem se zavedajte, da ogledalo ne sodi – le odseva. Pokaže nam naš odsev, ki pa je seveda obraten. Zato se tekom tedna večkrat vprašajte ali dogodki tedna odsevajo vas, vašo preteklosti ali nauk iz preteklosti. Bodite pozorni ali ste se nauka naučili. 

Namen karme ni kazen, ravno tako ne življenja. Ne želijo vas kaznovat.

Preteklost je del Življenja. Neljube izkušnje, zaradi katerih smo previdni, so smerokaz, obenem pa so lahko zavora in delujejo negativno, namesto le varovalno. Ne bojte se. Zaupajmo v sebe, da zmoremo in, da je vse tako kot mora biti. Ker – v veliki sliki Življenja je vse prav.

Ta čas nas opominja na nedokončano in nerazrešeno. Na nesporazume, katere smo pozabili, odrinili. Saj veste, kaj pravijo, lahko bežimo, lahko si zatiskamo oči, lahko se preselimo – nič ne bo kaj zelo drugače, kajti sebe venomer vzamemo s seboj. 

Duhovno prebujenje ne pomeni, da dosežemo "popolnost"

Če bi imeli občutek uteži na nogah, ne zrite v uteži. Če se zadeve ustavljajo, ne odvijajo, ne krivite planetov, ampak poglejte svoja dejanja v preteklosti. Kaj nosite s seboj, česa niste v resnici predelali, dodelali, se naučili? Ne zrite v ovire, poiščite RAZLOG.

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj puščate za seboj?
  • Kdo vas pušča za seboj?
  • Zakaj bi bilo potrebno karkoli pustiti v preteklosti?

UGODEN ČAS ZA:

  • Razumevanje preteklosti
  • Sprejemanje razočaranja 
  • Ozaveščanje Karme

 TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.   

Število življenjske poti 1

Nekoliko bolj racionalni se boste lotevali zadev kot sicer. Prekrasno. Problem bo nastal, ko samih sebe ne boste več razumeli. Potrpežljivo. Kaj bi svetovali prijatelju?

Število življenjske poti 2

Pogum ni odsotnost strahu, temveč aktivnost kljub tresočim hlačam. Torej, ne odlašajte več in končno storite nekaj potez v smeri, kamor si želite že dalj časa usmeriti sebe.

Število življenjske poti 3

Dovolj ste krepki, samostojni in navsezadnje tudi odrasli, da se sami soočite z Realnostjo. Realnost so dejstva. Ne prilagajajte jih več. Namen domišljije ni ''odmisliti''. 

Število življenjske poti 4

Radi imate poštenost v odnosu. Iskrenost in karte na mizi. Prišel je čas, da nekomu dopustite drugo možnost. Bodite previdni a dovolite, da poskusi popraviti napake. 

Število življenjske poti 5

Ne zamerite, a nimate vedno prav, ker nihče nima vedno prav. Zatorej, prisluhnite, preudarite in morda celo: premislite si. Vi ste spontano bitje, sledite vzgibu in razumu. 

Število življenjske poti 6

So vas prepričevali, da je le vaša domišljija to, kar ste občutili? Ni realno? Zakaj pa ne poiščete dokazov? V preteklosti ste bili bolj odločni, kaj se je zgodilo?  

Število življenjske poti 7

Resnica lahko zaboli, a tudi osvobodi. Bodite iskreni in se zazrite Preteklosti, ki ste mislili, da je za vami v oči. Ugotovili boste, da marsikaj ni bila vaša krivda.  

Število življenjske poti 8

Spremembe, razvoj, razmah – razprite krila. To ni dovolj. Poleteti je treba na njih. Vdihniti svobodo, zrak in pogledati zadeve z zelo drugačne perspektive. No, pojdimo.

Število življenjske poti 9

Bodite potrpežljivi s seboj v trenutkih ranljivosti, jokavosti in čustvenosti. Doživite, nato spustite. Naj se bolečina, strah, stiska pozdravijo. Svobodni ste. Od sedaj naprej. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM, www.lili-sorum.com

Preberite tudi: