Če imate v imenu naslednje črke, vam je naklonjena sreča

4. 6. 2023
Deli
Če imate v imenu naslednje črke, vam je naklonjena sreča (foto: shutterstock)
shutterstock

Ste se kdaj vprašali, kaj pomeni niz črk v vašem imenu? Po mnenju numerologov ljudje, ki v svojem imenu nosijo naslednje tri črke, privlačijo srečo.

Po mnenju numerologov črke v našem imenu simbolno predstavljajo našo srečo in usodo. Pri tem obstajajo črke, ki k sebi najbolj pritegnejo srečo - njihova prisotnost v imenu predstavlja srečno usodo. Če ima oseba v imenu vse tri naslednje črke, verjamejo, da jo čaka zelo srečno življenje.

Črka E

Ta črka ustvarja zelo harmonične vibracije ter človeka, ki jo nosi v imenu uči uživati življenje in trdno sprejeti udarce usode, biti optimist in ne izgubiti zaupanja. Ti ljudje lahko v življenje pritegnejo skoraj vse, kar želijo. Najboljše pozicije te črke v imenu so na 2, 3 ali 7 mestu.

Črka O

Ta črka simbolizira harmonijo in celovitost, njene vibracij pa so zelo močne ter privabljajo uspeh in blaginjo na vseh področjih. Med ljudmi, ki v svojem imenu nosijo črko O, so pogosti uspešni poslovneži, ki so sposobni ustvariti nekaj velikega za celotno skupnost. Takšni ljudje imajo srce polno ljubezni, sreče in sočutja. Druge ljudi privlačijo k sebi kot magnet. Če je v imenu več črk O, se njene vibracije še okrepijo. Najboljše pozicije te črke so na 1 ali 4 mestu v imenu.

Črka T

Ta črka je simbol ravnotežja in moči. Ljudje, ki imajo črko T v svojem imenu, so izjemno nadarjeni in trmasti in vedo, kako doseči to, kar želijo. Tudi, ko se v življenju pojavijo ovire, jih znajo premagati, pridobivati izkušnje in se iz njih učiti ter napredovati. Včasih jim ne gre vse tako gladko, a jim na dolgi rok vedno uspe.

Vir: Sensa RS