Uporabite energijo tedna za zdravljenje vsega, kar si očitate (Numeroskop)

Numeroskop od  6. do 12. 9. 2021.

 

Uporabite energijo tedna za zdravljenje vsega, kar si očitate (Numeroskop) (foto: pexels) pexels
6. 9. 2021

Lekcije 36. tedna:

Vzgoja, pritiski okolice, pretekla razočaranja... lahko povzročajo občutek, da počnemo nekaj narobe ali celo, da je z nami nekaj narobe. Vedno znova ponavljam, da smo ga vsi že kdaj pobiksali in še ga bomo, zato… si dajte potreben prostor in čas za učenje. 

Kaj je v resnici narobe in po čigavih kriterijih? Umor, posilstvo, rop … so dejanja, ki nimajo opravičila. Kaj pa bi vi navedli kot najbolj grozno dejanje, za katero imate morda občutek, da ni opravičila?

Prehajamo iz močnih karmičnih let v obdobje mojstrstva. Zelo pomembno je, da se dvignemo iz karmičnih vibracij na nivo mojstrskih. Seveda pa bo vse, kar bi lahko dojemali kot temo, pri tem nagajalo – sem prištevamo tudi občutke krivde. Za kaj ste krivi?

Kaj je bilo prvo, kar vam je prišlo na misel?

Uporabite energijo tedna za zdravljenje vsega, kar si očitate. Prav nič in nikomur ne pomagate s tem, da ohranjate nizke vibracije. 

VPRAŠANJA V POMOČ

  • Obstaja nekaj, česar si ne morete odpustiti?
  • Obstaja nekaj, česar nekomu drugemu ne morete odpustiti?
  • Zakaj? Kaki so kriteriji?

UGODEN ČAS ZA

  • Odpuščanje in sprejemanje sebe
  • Odpuščanje drugim, predvsem staršem
  • Duhovno delo na sebi

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Število življenjske poti 1

Čas je za preobrat in nekaj novega, nekak vaš novi jaz. Česa ste si vedno želeli za sebe? Dovolite si dejansko sprejeti vse, česar si želite.

Število življenjske poti 2

Pričakujte spremembo na področju komunikacije in povezovanja. Popolnoma drugačen nivo oseb bi lahko stopil v vaše življenje. Izbira je vaša.

Število življenjske poti 3

Spomnite se na najbolj srečno obdobje otroštva. Obudite te občutke in delujte iz teh vibracij radosti. Prav nič ni neuresničljivo, saj veste, kajne?

Število življenjske poti 4

Strah je del življenja, kot tudi preteklost. Ne moremo ju kar izbrisati, niti to ni namen. Spustimo ju. Saj ne greste nazaj, ampak naprej, kajne?

Število življenjske poti 5

Ne omejujte se v ničemer, saj se niste rodili, da bi bili pri miru. Niste siva miška, zato se ne vkalupljajte na noben način. Življenje vas podpira. 

Število življenjske poti 6

Ljubezen do sebe je lekcija vašega življenja. Ravno zato si v tem času odpustite za vsak trenutek, ko se niste sprejemali in imeli radi.

Število življenjske poti 7

Osebna rast in svoboda bosta v ospredju te dni. Vaša duša hrepeni po nečem več – po vas samih. Bodite zvesti sebi in vse bo v redu. Varni ste. 

Število življenjske poti 8

Ste rojeni za uspeh in obilje, pa to živite? V tem času bi lahko spoznali, kaj vam je ves ta čas manjkalo, da bi resnično zacveteli. Sijte.

Število življenjske poti 9

Ste sočutni do sveta, včasih preveč popustljivi do sebe in predvsem človek. Bodite nežni do sebe in drugih. Uravnovesite dajanje in sprejemanje. 

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com 

Preberite tudi: