V tem tednu bodimo še posebno pozorni na svoj način komuniciranja (Numeroskop)

Numeroskop za teden od 16. do 22. maja. Kaj prinaša?

V tem tednu bodimo še posebno pozorni na svoj način komuniciranja (Numeroskop) (foto: profimedia) profimedia
16. 5. 2022

Lekcije 20. tedna: 

Ta teden bodimo še posebno pozorni na svoj način komuniciranja z okolico ter s samim seboj. Mnogokrat slišimo, da ni tako prizadelo tisto, kar je bilo izrečeno, ampak način, kako je bilo izraženo.

Komunikacija je ključnega pomena. Način, kako se izražamo, kako izražamo  čustva, misli in kaj povemo je seveda zelo pomemben. Vprašanje, ki se najprej postavlja pred nas je: "Kje je meja, kaj je preveč in kaj je premalo?" 

Na osebni ravni bodimo pozorni na meje, ki jih postavljamo svojim bližnjim. So trdne, so smiselne ali so pravzaprav obramba zaradi preteklih ran? Ali jih bolj kot ne določajo drugi?

Teden pred nami prinaša pogled na drugo plat zgodbe in željo po spremembi ali drugačnosti. Ne čakajte, da se svet spremeni – spremenite se vi. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj je narobe na tem svetu?
  • Kaj je narobe z ljudmi v vaši bližini?
  • Kaj je narobe v vašem življenju?

UGODEN ČAS ZA:

  • Spremembo načina komuniciranja
  • Postavljanje mej
  • Razumevanje druge plati zgodbe  

TUKAJ si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.  

Število življenjske poti 1

Lahko bi se zgodilo, da boste bolj intenzivno odreagirali na preprosto, nič kaj hudega hotečo pripombo. Kaj vas v resnici mori oziroma boli?

Število življenjske poti 2

Najbolj stabilni odnosi prenesejo marsikaj, tudi prepir, odtujitev, selite itd. Česa se bojite, da vaš odnos ne bi prenesel, in ste zato tiho?

Število življenjske poti 3

Spreminjate se, ste opazili? Življenje je darilo, ki se vsak dan odpira kot najbolj sladka čokolada. Se strinjate? Ne? Kaj boste torej spremenili? 

Število življenjske poti 4

Nekoliko bolj čustveni bi lahko bili. Pripravite ta teden romantično presenečenje, izpovejte svoja čustva in vse, kar doživljate kot svoj dom.  

Število življenjske poti 5

Resnica je le ena, a včasih je zelo stilno prirejena. Morda pa le ni res tako kot ste do sedaj menili, da je? Pričakujte močan preobrat. 

Število življenjske poti 6

Odločneje pojdite v pogovor z osebami, ki se vam izmikajo. Razlog za omahovanje bi vas lahko presenetil – tudi vaši lastni vzroki za potrpežljivost. 

Število življenjske poti 7

Vsak začetek ima svoj konec ali pa preobrazbo: katero možnost boste izbrali? Sebe ali druge, oziroma srednjo pot? Dovolite si zdravljenje.

Število življenjske poti 8

Pred vami je nova možnost, na katero sedaj niste pomislili ali pa še niste bili pripravljeni. Izbirajte tiste poti, ki  vas bodo hitreje pripeljale k cilju.

Število življenjske poti 9

Pogovor je lahko čarobna reč. Vzemite si čas, da razmislite kaj bi želeli dodati kot svoj del. 

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com

Preberite še: