Zdaj je čas, da storimo korenit korak naprej v mogočno spremembo

Numeroskop za obdobje od 15. – 21. novembra 2021.

Zdaj je čas, da storimo korenit korak naprej v mogočno spremembo (foto: pexels) pexels
15. 11. 2021

Lekcije 46. tedna: 

Občutek nihanja ni nič nenavadnega, niti slabega. Ravno v nihanju in omahovanju se velikokrat pojavijo zamisli, ki jih ne bi dobili, če ne bi malo stopicali na mestu. Pride pa trenutek, ko obotavljanje škodi. Ta trenutek je sedaj. Če v svojo odločitev niste prepričani, odložite dotično zadevo. Naj stoji. Usmerite svojo pozornost nekam drugam in delujte!

Prejšnji teden smo si ogledali preteklost. Sama energija nas je usmerjala preko občutkov, opozoril in občutka veselja. Zdaj je čas, da preudarno storimo korenit korak naprej, se odločimo za mogočno spremembo. Je že res, da nam včasih ni do tega, a kadar se upiramo, se največkrat tako kot slabemu, upiramo tudi dobremu. So obdobja, ko so spremembe potrebne.

Zdaj je takšno obdobje. A pazljivi bodite, da te odločitve ne bodo impulzivne ali nepremišljene. Smo v času, ko je prvi korak spremembe načrtovanje. Razporedite svoj čas, naloge in seveda načrtujte tudi prosti čas in počitek. Vse prevečkrat pozabimo na svoj lasten predah. Energija tedna bo osredotočena na naše fizično telo, občutek varnosti in pa čustveno plat življenja. Upoštevajte opozorilne znake.  

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Vas kdaj duši in se počutite slabo? Kaj to povzroča?
  • V katerih odnosih se ne počutite varne?
  • Se v odnosu s seboj počutite varni? 

UGODEN ČAS ZA:

  • Sistematski pregled
  • Romantično doživetje
  • Začetek novega ljubezenskega odnosa

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti. 

Število življenjske poti 1

Lahko bi dejali, da ste v odnosih do svojih dragih postali nova oseba. Dopustite čas, da se na vas navadijo. Samski bodite pozorni na nova poznanstva.

Število življenjske poti 2

Vam je nekdo simpatičen? Zdaj je pravi trenutek, da izkažete svojo naklonjenost in jih morda povabite na čajček. Sreča vam je naklonjena ta teden.

Število življenjske poti 3

Razmišljajte dolgoročno. Vaša pozornost je včasih prehitro preusmerjena drugam. Tokrat bo potreben trezen in globok razmislek ter vztrajanje. Nagrada bo lepa.

Število življenjske poti  4

Malček ste nagnjeni k oklepanju preteklosti zato izkoristite posebne energije  in se osvobodite spon strahu, spominov ter strahov preteklosti. Ravnajte drugače.

Število življenjske poti 5

Nahajate se v romantičnem obdobju, ko bi (samski) prav zlahka spoznali novo simpatijo. Bodite pozorni na nove osebe, ne na že poznane. Posvetite se domu.

Število življenjske poti 6

Nekoliko bolj racionalno ali trezno boste gledali na dogodke prejšnjega tedna in na splošno na odnose, katerih del ste. Možna je streznitev. Bodite optimistični.

Število življenjske poti 7

Obdaja vas energija podjetnosti, zato nove priložnosti predvsem iščite na poslovnem področju. Ne komplicirajte. Ne potrebujete popolnosti, potrebujete akcijo.

Število življenjske poti 8

Sprejmite nagrade za preteklo dobro delo in, če se zdi, da vam je življenje primazalo klofuto, se ozrite v preteklost: kako bi to lahko preprečili? To storite zdaj za vnaprej.

Število življenjske poti 9

Ste eni izmed najbolj srečnih te dni, saj vas obdaja energije popolnih novosti. Uporabite jo na vseh področjih, predvsem tam, kjer se počutite prazne v sebi. Čas je za novo.

Tekst: LiLi SoRuM; www.lili-sorum.com

Preberite še: