Zdaj ni čas, da bi se ubadali z vsem drugim, razen s seboj

Numeroskop od 1. do 7. 3. 2021.

Zdaj ni čas, da bi se ubadali z vsem drugim, razen s seboj (foto: profimedia) profimedia
28. 2. 2021

Lekcije 9. tedna: 

Zgodi se, da se ujamemo v svoj vzorec in lovimo nekaj, kar že imamo ali pa v resnici ne daje prave vrednosti našemu življenju, le mi menimo, da bi. Seveda dokler vrabca nimamo v roki, menimo, da bo prelepo pel in le redko pomislimo, da bi se nam na dlan lahko podelal ali nas celo kljunčknil (ni prava beseda, vem). Morda ste pesimist, morda ste optimist, vrabcu je vseeno. Kaj v vašem življenju je ta ''vrabec''?

Življenje se vrti v ciklih. Razvijamo se v spirali, navzgor ali pa tudi navzdol. Problem nastane, kadar se ves čas vrtimo v istem krogu, na enakem nivoju. Kot muca, ki lovi svoj rep. Se kdaj počutite tako?

Muca, ko ulovi svoj rep, če ga v razposajenosti ugrizne, ugotovi, da to sploh ni tako zelo imenitno. Uporabimo to prispodobo: Kolikokrat pa vi sebe grizete zaradi nečesa, čemur se ne morete izogniti?

Deveti teden prinaša soočenje s preteklostjo in samimi seboj – če si le ne boste zatiskali oči. Prinaša nam prepoznavanje nečesa, česar nismo mogli spremeniti, čemur nismo mogli pobegniti. Takrat ne, sedaj pa je pomembno, da se ne izogibate spoznanju in življenjskemu učenju, ki vam ga je ta izkušnja (dobra ali slaba) podarila. 

Zdaj ni čas, da bi se ubadali z vsem drugim, razen s seboj. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Katere rane se raje ne bi dotaknili?
  • Kdo ste prisegli, da ne boste?
  • Zakaj ste tu, kjer ste?

UGODEN ČAS ZA:

  • Zaključek dolge zgodbe
  • Ponovno priložnosti
  • Zdravljenje preteklosti

Število življenjske poti 1

Za vas bi se lahko teden zaključevanja hitro preobrnil v čas novitet. Bodite pozorni na nove možnosti in priložnosti, a najprej zaključite. 

Število življenjske poti 2

Možna je povezava z nekom iz preteklosti. Bodite pozorni na način, kako so se poti razšle – ter način, kako se znova povezujete. 

Število življenjske poti 3

Doživite. Sebe. Zdaj ni pomembno, kaj si kdo misli o vas, temveč kaj vi menite o sebi. Bodite ponosni na svoje dosežke in pozorni na lekcije. 

Število življenjske poti 4

Ne nasedajte strahu, ki ima velike oči – vi ste večji in močnejši. Lahko bi se pojavile negotovosti iz preteklosti. Ste jih presegli?

Število življenjske poti 5

Sprememba je del življenja, a ponavljanje istega je izbira – vaša. Kako se lahko drugače odločite, da ne bo več potrebe po ponavljanju?

Število življenjske poti 6

Poslušajte svoje srce. Čustva iz preteklosti bi se lahko obudila in okrepila. Počakajte še kak teden, saj bi se lahko tudi ohladila. 

Število življenjske poti 7

Resnica se včasih lahko tudi spremeni, kajne? Kako pa ste se vi spremenili v zadnjih nekaj tednih? Letošnje leto bo razburkano.

Število življenjske poti 8

Odločno v nov dan z znanjem in suverenostjo preteklosti. Stojte v svoji moči, da bi lahko bili še močnejši. Zdaj ne popuščajte. Zaupajte.

Število življenjske poti 9

Preteklost je del nas, naj pa nima prevelikega negativnega vliva na vašo sedanjost. Kako bi lahko potegnili mejo med nekoč in zdaj?

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Poglejte si še: