7 priporočil za obdobje retrogradnega Marsa

Mars se začenja pomikati retrogradno 30. oktobra, kjer bo ostal do 12. januarja – in sicer v znamenju dvojčkov. To zračno znamenje je precej nemirno in leteče, vendar nas bo retrogradni Mars navdihnil, da se v tem obdobju upočasnimo, ponovno napolnimo z energijo in zaupamo procesu, skozi katerega nas pelje življenje.

7 priporočil za obdobje retrogradnega Marsa (foto: profimedia) profimedia
30. 10. 2022

Priporočila za odboje retrogradnega MARSA

1.     Napolnite svoje baterije – v tem obdobju se boste lahko počutili, kot da je vaše družabno življenje na pavzi in s tem ni nič narobe. Čisto v redu je, če boste zavrnili povabila na druženja ali zabave. To je čas, ko se lahko posvetite sprejemanju svoje samote in se naučite biti svoj najboljši prijatelj,

2.     Izostrite svoje komunikacijske sposobnosti – v prisotnosti dvojčkov je to odlična priložnost, da utrdite svoje pogovorne sposobnosti. Se pogosto zadržujete v svoji glavi? To je odlična priložnost, da analizirate in reflektirate to, kako izražate svoje ideje.

3.     Vzemite si odmor od dela – tudi superjunaki potrebujejo kakšen prost dan. V tem retrogradu je zelo pomembno, da si vzamete pavzo od vsakdanjega vrveža in prezaposlenosti ter si vzamete čas za zaslužen počitek. Vzemite si kakšen dan dopusta in ga posvetite samo sebi.

4.     Vadite čuječnost – vzemite retrogradni Mars kot znak, da v svojem življenju obudite zen energijo. Poskusite z meditacijo in pohodi v naravi, da si očistite glavo in razjasnite misli.

Nepriporočeno

1.     Ne hitite v nove projekte – pustite si čas za razvijanje svojih projektov in ne hitite za vsako ceno. To obdobje je bolj primerno za reflektiranje in reorganiziranje svojih načrtov, da bodo lahko zacveteli, ko Mars izstopi iz retrograda.

2.     Ne naložite si preveč na krožnik – Marsova upočasnitev vas vabi k temu, da izoblikujete in uveljavljate svoje meje, še posebej, ko gre za delo in druge obveznosti

3.     Ne zapletajte se v konflikte – vpliv nepremišljenega Marsa in zgovornih dvojčkov lahko hitro povzroči nesporazume in dramo, zato se izogibajte zapletanju v konflikte in vmešavanju v situacije, ki niso vaša stvar.

Vir: bustle.com

Preberite si več o retrogradnega MARSU tukaj