Edinstvene lastnosti ljudi, rojenih v času RETROGRADNEGA MERKURJA

6. 8. 2022
Deli
Edinstvene lastnosti ljudi, rojenih v času RETROGRADNEGA MERKURJA (foto: profimedia)
profimedia

Ste tudi vi rojeni v času retrogradnega Merkurja? Preverite, katere lastnosti vas odlikujejo.

Retrogradni Merkur je precej pogost pojav; z njim se srečamo tri do štirikrat letno, v tem času pa lahko opazimo spremembe v našem počutju, komunikaciji, odnosih in dejanjih.

Ker je pojav tako pogost, je torej nekaj povsem običajnega, da so ljudje rojeni v času retrogradnega Merkurja. Kaj to zanje pomeni?

Kako veste, če ste rojeni v času retrogradnega Merkurja?

Da bi izvedeli, če ste vi ali kdo od vaših bližnjih rojeni v tem posebnem obdobju, je najbolje, da pogledate svojo natalno karto. 

Pomagate pa si lahko tudi s seznamom vseh obdobij, ko je Merkur bil retrograden od leta 1900 do leta 2000.

Kaj pomeni, če ste bili rojeni v tem obdobju?

Ljudje pogosto povezujejo retrogradni Merkur s kaosom, zaradi česar je lahko rojstvo pod retrogradnim Merkurjem nekoliko zaskrbljujoče. A če ste rojeni v času retrogradnega Merkurja pa imate zaradi tega lahko tudi posebne lastnosti; lahko ste bolj inovativni in ustvarjalni.

Tukaj je 5 lastnosti, ki jih pripisujemo ljudem, rojenim v času retrogradnega Merkurja:

1. Globoke misli

Ljudje, rojeni v tem času, razmišljajo zelo globoko. Preden si ustvarijo mnenje, radi raziščejo vse zorne kote in preučijo različne argumente. Površinski pogovori jih dolgočasijo.

2. Želja po samoti

Taki ljudje pogosto veljajo za samotarje. V večjih družbah se počutijo osamljene in občutek imajo, da jih drugi ne razumejo. Zaradi tega se raje držijo zase in imajo manjši krog bližnjih.

3. Inovativnost

Osebe, ki so se rodile v času retrogradnega Merkurja, so zelo iznajdljive in izvirne. Za težave zmorejo poiskati edinstvene rešitve in razmišljanje izven okvirjev jim ne predstavlja nobenih težav.

4. Govorne sposobnosti

Merkur je planet komunikacije, zato ni nobeno presenečenje, da imajo ti ljudje določene posebne komunikacijske sposobnosti. 

5. Smisel za humor

Ker ti ljudje drugače dojemajo svet, imajo tudi poseben smisel za humor. Zaradi tega še bolj izstopajo in hitro pritegnejo pozornost takrat, ko si tega želijo. Ljudi okoli sebe radi spravljajo v dobro voljo in strinjajo se z rekom, da je smeh pol zdravja.

Ljudje, rojeni v času retrogradnega Merkurja so resnično edinstveni, zaradi svojih posebnih lastnosti pa so pogosto tudi zelo uspešni.

 

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu