Kako bo RETROGRADNI URAN vplival na vaše znamenje?

Intenzivno obdobje bo vplivalo na vsa astrološka znamenja. Preverite, kaj lahko pričakujete.

Kako bo RETROGRADNI URAN vplival na vaše znamenje? (foto: Profimedia) Profimedia
28. 8. 2022

Uran, planet sprememb in prebujanja, se je 24. avgusta obrnil retrogradno, tako pa bo vse do 22. januarja. Prinaša priložnost, da predelamo svojo preteklost, opustimo stare vzorce ter izberemo novo smer glede na spoznanja, ki jih bomo pridobili.

Preverite, kaj to obdobje pomeni za posamezno znamenje.

Oven

Opazili boste spremembe v komunikacijskih sposobnostih. Morda boste imeli nekaj težav z govorom in izražanjem, kar lahko skrha vašo samozavest. Ostanite močni ter poskrbite, da čim bolj jasno izrazite svoje misli. 

Bik

Uran bo osvetlil vašo dobrosrčnost. Želeli si boste pomagati drugim in veliko boste razmišljali o tem, kako lahko svet naredite boljši. Ob tem pa ne pozabite, da morate vedno najprej poskrbeti zase; ne razdajajte se do te mere, da ob tem izgubite sebe.

Dvojčka

Obetajo se vam spremembe v družbi. Morda vam bodo nekateri prijatelji naenkrat postali nadležni ali pa boste imeli občutek, da vas sploh ne spoznajo. Uran vas spodbuja, da si vzamete nekoliko več časa zase - upoštevajte ga in ne sklepajte nepremišljenih odločitev.

Rak

Uran vas poriva k spremembam na kariernem področju. Zna se zgoditi, da se boste naenkrat v službi počutili neprijetno, kar pa je samo pokazatelj tega, da je čas za spremembo. Razmislite, kje si želite biti in kateri bi lahko bil prvi korak proti vašim željam.

Lev

Za vas bo to obdobje čas prebujanja. Vse stvari v vašem življenju bodo dobile povsem novo vrednost. Povezali se boste s svojo globino in spoznali, kaj je vaš višji namen. Dobili boste zelo jasno predstavo o tem, kaj si želite v prihodnje, vaša intuicija pa vam bo takoj sporočila, kako to tudi dosežete.

Devica

Ste zelo organizirani in radi imate občutek nadzora, zato bo trenutno negotovo in raztreseno obdobje lahko za vas nekoliko naporne. Uran vam bo zamajal tla pod nogami in vam prinesel občutek negotovosti. A ravno iz tega se boste ogromno naučili in drastično zrastli.

Tehtnica

Vaši odnosi se bodo spremenili in morda se boste primorani soočiti z ljudmi, s katerimi se ne želite. Na trenutke boste izgubili občutek ravnovesja, kar bo za vas sprva težko, a se boste na ta način soočili s svojimi strahovi ter se naučili jasno postaviti zase.

Škorpijon

Energijo retrogradnega Urana ne boste občutili tako intenzivno, a vam vseeno prinaša spremembe. V tem času boste morda občutili nekoliko več tesnobe in imeli manjšo motivacijo. Ključno je, da si vzamete dovolj časa zase, predelate svoje občutke in sprejmete vse, kar vam življenje prinaša.

Strelec

Uran vas bo izrazito potisnil iz cone udobja! Čas je, da počnete stvari, ki so izven vašega nadzora, odprete um novim izkušnjam ter razširite obzorje. Ostajajte radovedni in odprti ter sprejmite tudi tisto, kar je morda neobičajno. To je odlična priložnost, da dobite nove izkušnje in znanje.

Kozorog

To obdobje vam prinaša še večji zagon, kakor ga imate običajno. Lotite se tistega podviga, o katerem razmišljate in storite tisto, kar bo izboljšalo vaše življenje. Zdaj je čas, da poiščete svojo moč, obrnete novo poglavje in pričnete graditi življenje, kakršnega si želite.

Vodnar

Retrogradni Uran bo osvetlil vašo ustvarjalnost. Razmislite, kako lahko najbolj običajne dele svojega življenja začinite in jim dodate barvo. To je najboljši čas, da s pomočjo kreativnosti poiščete ravnovesje med srcem in umom na vseh področjih ter uvedete ustrezne spremembe.

Ribi

Trenutno obdobje vam bo prineslo kar nekaj negotovosti in dvomov, kar vas bo spodbudilo, da iz svoje zasanjane glave stopite na realna tla. V vaši glavi vam je vse kristalno jasno, to pa včasih težko izrazite. Veste, kdo ste - čas je, da to brez zadržkov pokažete tudi svetu.