MARS predstavlja pogum, samozavest in moč. Kako bo vplival na vaše znamenje zdaj, ko je v znamenju dvojčka?

Mars planet, ki predstavlja energijo, pogum, samozavest in moč se je 20. avgusta začel gibati v znamenju dvojčkov. Obdobje, ki bo trajalo do marca naslednje leto, dotikalo se bo tudi sreče v ljubezenskih razmerjih in odnosa do reševanja ljubezenskih zapletov. 

MARS predstavlja pogum, samozavest in moč. Kako bo vplival na vaše znamenje zdaj, ko je v znamenju dvojčka? (foto: shutterstock) shutterstock
23. 8. 2022

Vpliv, ki vam bo pomagal pri krepitvi zaupanja, drznosti, energije in neodvisnosti. V negativnem smislu lahko zaradi notranjega nemira, ki vas bo spremljal izbruhnejo prepiri zaradi malenkosti. Poskusite biti sočutni, saj bo primanjkovalo prilagodljivosti ter umirjenosti. Bodite v tem obdobju bolj pozorni na duševno zdravje, saj se lahko zaradi pritiskov vsakodnevnega življenja pojavijo močne napetosti. Skušajte preko pogovorov obdelovati misli, ki povzročajo jezo, tesnobo in nespečnost.

OVEN

Ovni, ker je Mars vaš vladar, se vas bo vpliv močno dotaknil. Pogumna in hkrati lahkotna energija in entuziastičen pristop lahko izboljšata odnose v delovnem okolju. Pričakujete lahko rast v smislu napredovanja. Če želite, da vse poteka gladko, se skušajte izogibati prepirom z nadrejenimi. Rešili se bodo tudi osebni problemi in napetosti v družini. V ljubezenskih odnosih boste še bolj spontani, z lahkoto boste izražali čustva.

BIK

Mars v dvojčkih vam bo na kariernem področju ustvaril vzdušje polno izzivov. Izogibajte se egoističnih spopadov, saj bi vas zlahka napačno razumeli ali ocenili. S pravilnim ter zbranim načrtovanjem lahko pričakujete finančni napredek. Bodite v tem obdobju bolj kot običajno pozorni na zdravstvene težave, saj lahko le tako marsikaj preprečite. Ne bodite presenečeni, če se bodo dolgoročne odločitve v zvezi z naložbami spreminjale. Vpliv bo prinesel veliko nagrad in priložnosti. 

DVOJČKA

Mars v vašem znamenju vas bo prebudil na vse možne načine. Če boste znali delovati praktično, si lahko obetate napredek. Naučite se obvladati svojo jezo, saj boste v tem obdobju večkrat izzvani. V družinskem okolju se izogibajte osebnim pripombam, ki bi lahko nekoga prizadele. V kolikor se ne boste znali zavarovati pred stresom, se lahko pojavijo stare zdravstvene težave. Čeprav boste imeli veliko priložnosti, bo vse odvisno od vaše sposobnosti, da jih zgrabite. Impulzivne odločitve in hitra pričakovanja vas lahko privedejo do napak.

RAK

Raki, sedaj se boste usmerili v nadgradnjo kariere. Posli, povezani s tujino, lahko prinesejo če si boste dovolili ugodne rezultate. Nepričakovani stroški na poslovnem področju se bodo povečali in vplivali na finančno načrtovanje. Izogibati se bo treba večjim odločitvam. Če si ne boste vzeli dovolj časa za sprostitev, lahko zdravje ovira poklicni napredek. Na področju ljubezni sledijo nihanja. Morda ne boste dobili želenega odgovora, kar vas lahko pahne v slabo počutje. Ne sprejemajte prenagljenih odločitev in namenite dovolj časa svoji družini. 

LEV

Levi, v obdobju Marsa v dvojčkih lahko pričakujete napredovanje in rast, razveselili se boste tudi nagrad in priznanj. Zdravi odnosi vam lahko pomagajo pri napredovanju. Profesionalne cilje boste tokrat dosegali z manj vloženega truda. Pravne ali sodne zadeve se bodo obrnile v vašo korist, prav tako vam lahko pretekle naložbe prinesejo plodne nagrade. Na področju ljubezni boste delovali iskreno, klepetavo in predvsem razigrano, zato večjih zapletov ne pričakujte.

DEVICA

Z Marsom v dvojčkih se lahko odgovornost na delovnem mestu poveča. Če iščete spremembo, lahko svojo kariero dvignete na višjo raven. To je pravi čas, da izboljšate svoje sposobnosti in postanete bolj zadovoljni s sabo. Glede na ambicioznost boste navdušeni nad novimi podvigi. Ker boste zelo predani svoji karieri, bo časa za ljubezenske pripetljaje in družino malo. Kar zadeva zdravje, si privoščite v smeri sprostitve čim več fizične aktivnosti.

TEHTNICA

Mars v dvojčkih se vas bo močno dotaknil na področju kariere, kjer boste morali če želite uspeti pospešiti svoj tempo. Poslovna rast lahko če boste dovolj zbrani, odločni in motivirani ostane stabilna, nad pričakovanji. Na finančnem področju boste želeli izboljšati stanje, želeli boste načrtovati dolgoročne naložbe. Na čustvenem področju se lahko pojavi nekaj težav, saj ljubljena oseba morda ne bo razumela vaših čustev. V družinskem okolju se lahko pojavijo različna mnenja. 

ŠKORPIJON

Škorpijoni, obdobje ni najbolj ugodno za poslovni napredek. Na svoji karierni poti se lahko soočite z določenimi vzponi in padci, saj bo stopnja samozavesti na nižji ravni. V družinskem okolju stopajo na plano vprašanja, povezana z dediščino, vendar se poskusite izogniti morebitnim pravnim težavam. Na področju čustev nikakor ne boste znali poiskati želenega miru in harmonije. Tudi na osebnem področju se lahko pojavijo številne ovire, ki lahko negativno vplivajo na duševno zdravje in samozavest. Izogibajte se lenarjenju in izboljšajte svoj življenjski slog.

STRELEC

Mars v dvojčkih prinaša obdobje, ki lahko vpliva na napredek v karieri. Vendar ne bo enostavno, saj se boste morali ves čas prilagajati in slediti drugim. Tokrat bo ključnega pomena da analizirajte in realno ocenite svoje možnosti. Tisti strelci, ki ste pred kratkim začeli novo razmerje, se lahko soočite z ovirami. Vezani, to ni pravi čas za izražanje ljubezni, bolj pomembno bo razumeti potrebe in misli. Poskusite se izogniti nepotrebnim stroškom, ki lahko hitro porušijo finančno stabilnost. 

KOZOROG

Z novimi odgovornostmi in prijemi se boste na poslovnem področju spopadli z lahkoto. Pri napredovanju vam lahko pomagajo tudi sodelavci, saj bodo odnosi sproščeni in tokrat vam nihče ne bo zavidal vaše produktivnosti. Družinski odnosi bodo bolj sproščeni, zanimalo vas bo kako se bližnji počutijo in česa si želijo. Na področju zdravja boste najbolj izpostavljeni v predelu prebavil. Izogibajte se začinjeni hrani, saj vam lahko povzroči prebavne težave.

VODNAR

V obdobju Marsa v dvojčkih boste sicer delovali spontano, lahko pa se soočite tudi s težavnimi situacijami. Dolgoročna naložba bo vsekakor koristna za nadaljnje finančno načrtovanje, zato zaupajte v svoj notranji instinkt. Družinske zadeve se bodo reševale le z iskreno komunikacijo. Z ljubljeno osebo pa lahko pride do nepotrebnih čustvenih pretresov. Namesto prijetnih ljubezenskih vibracij vam bo vpliv zagotovil predanost in odločnost, da uresničite svoje zamisli na poklicnem področju.

RIBI

Ribice, čeprav boste zaradi vpliva Marsa večkrat nemirne, prihajajo karierna rast, napredovanje, priznanje in spoštovanje, zato vztrajajte pri svojih prizadevanjih. Naložbe v nepremičnine in domače projekte bodo obrodile sadove. Če želite svoje talente in hobije spremeniti v delo, je zdaj pravi čas. Morda boste deležni kritik, vendar poskušajte ostati na pravi poti in nadaljujte s tem, kar počnete. Poskusite o svojih težavah komunicirati in ne sklepajte prehitro. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: