Retrogradni Uran bo trajal do januarja 2023

Retrograden Uran v znamenju bika vas bo spremljal v prihodnjem obdobju. V retrogradno fazo se je Uran pomaknil 24. avgusta, kjer bo vztrajal do 22. januarja 2023. Njegova retrogradnost je počasnejša in deluje veliko bolj nežno. Uran je revolucionaren mislec, ki vam omogoča, da spremenite svojo zavest.

Retrogradni Uran bo trajal do januarja 2023 (foto: shutterstock) shutterstock
31. 8. 2022

Uran ima sposobnost, da lahko spodbudi spopade v načinu razmišljanja in tistem, česar ste vajeni. V kolikor ste pripravljeni kritično pogledati, zakaj se počutite tako, kot se, je ta vpliv odlično pomagalo za napredek na področju osebne rasti.

Prihaja energija, ki vas poziva, da se osvobodite vsega, kar vas ovira pri tem, da bi bili pristni. Glavni poudarek bo na tem, da se uprete raznim omejitvam in mejam, ter da razmišljate bolj kreativno. Vpliv je lahko vzrok nepričakovanih situacij, ki bodo od vas zahtevale, da pri iskanju rešitve razmišljate nekoliko drugače kot običajno. Kljub retrogradnosti prihajajo priložnosti, ki vas spodbujajo, da se usmerite v radikalno smer.

Retrogradni Uran v biku ustvarja spremembe okoli temeljev, na katerih ste zgradili življenje. Strukture lahko padejo, način, na katerega vlagate denar in pridobivate dobrine bo drugačen, odnosi se bodo razvijali in rastli na različne načine.

Uran je pogosto povezan z nenadnimi preboji in šokantnimi razodetji ali dogodki, toda med njegovo retrogradnostjo se dotika tudi osebnih sprememb. Zanima ga predvsem, kako se soočate s spremembami, ali vas je strah pred njimi, ter katerim bi se morali izogniti.

To je čas, ko se lahko brezglavo potopite v svoja globoka čustva, ter ponovno razmislite o svojih ciljih in težnjah. Čeprav so spremembe v naslednjih mesecih neizogibne, se bodo veliki preklopi zgodili veliko počasneje, kar vam lahko prihrani nemirno delovanje.

Temelji se bodo rušili, da bi naredili prostor za ustvarjanje novih struktur, ki omogočajo več svobode in ustvarjalnosti. Izkoristite vibracije retrogradnosti sebi v prid. Drznite si narediti nekaj drugačnega. Vpliv vas spodbuja, da se soočite s tistimi stvarmi, ki jih morda intuitivno že poznate, vendar se z njimi s težavo spogledujete. Uran od vas zahteva, da prevzamete nadzor in doživite vse skupaj z zrelostjo in rastjo. 

Namesto da si prizadevate za zunanje, navidezne, konkretne spremembe, sprejmite upor in revolucijo na notranji, psihološki ravni. Sposobni boste ponovno razmisliti o večjih življenjskih ciljih, na primer o tem, kako se boste lotili nakupa stanovanja, iskanja partnerja ali boljše službe.

Na katera znamenja zodiaka bo retrogradni Uran najbolj intenzivno vplival?

Rojeni v fiksnih znamenjih bika, leva, škorpijona in vodnarja boste najbolj občutili fazo retrogradnosti.

Biki, razmišljali boste o tem, ali ste na pravi poti, ali izražate pravo identiteto. Sedaj je pravi čas, da se otresete ustaljenih vzorcev vsaj glede tega, kako razmišljate o dolgoročnih projektih in željah.

Levi stopite korak nazaj, upočasnite korak, postavite se v vlogo opazovalca. Tistim stvarem, ki niso v skladu z vašo vizijo boste morali odločno nasprotovati. Vpliv vam bo ponudil več jasnosti glede tega, kaj točno želite doseči.

Škorpijoni individualni odnosi se bodo znašli v središču pozornosti. Prijateljstva, ki so bila nedorečena boste sedaj lažje prekinili. Dvignite glavo in se nikar ne smilite sebi, če vas bo vse skupaj preveč obremenilo.

Vodnarju, retrogradnost bo prebudila vaš občutek za varnost in notranji svet. Veliko sprememb prihaja na področju družine in doma. Težko se boste prilagajali temu, kar se od vas pričakuje. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: