Horoskop: 2 moška, ki sta kavalirja stare šole

Mnoge ženske še vedno prisegajo na ‘staro šolo’ in želijo ob sebi pravega kavalirja. Preverite, kateri predstavniki zodiaka so največji kavalirji stare šole in znajo očarati žensko?

Horoskop: 2 moška, ki sta kavalirja stare šole (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
3. 7. 2020

LEV

Moški, rojen v znamenju leva, sedi na prestolu, ki ga ne želi zapustiti. Vendar lahko od tam dobro vpliva na svoje življenje, opazuje in oceni, kdaj je potrebno vstati iz prestola. To je arhetip kralja, ki se tudi do ženskega spola obnaša kraljevsko.

Lev je dokaz, da kavalirji niso izumrli. Od njega lahko pričakujete prijetne geste na skoraj vsakem koraku. Če so kdaj pri tem malce nerodni, jim ne boste mogle zameriti. Levi vas bodo že v naslednjem trenutku prepričali s kakšno prijetno pozornostjo in ljubko besedo.

Levi, kavalirji stare šole, zaznavajo jezik ljubezni določene ženske in zanje so lepe geste nekaj samoumevnega. Če ženska ne mara daril, jo bodo presenetili drugače. Leva ni treba opozoriti, da med zmenkom ni najbolj vljudno ves čas tipkati po telefonu ali se ozirati za drugimi ženskami, saj se tega še kako dobro zaveda sam.

RAK

Nežen rak je tisti moški, ki zna podariti svoji ženski občutek, da je prava dama. Moški rak se zelo dobro zaveda, da je za ženske najbolj privlačen samozavesten in uglajen moški. Moški, ki zna izgovoriti prave besede ob pravem času in pobožati dušo in srce na iskren način. Z razliko od večine ostalih moških, raki poznajo pravila lepega vedenja in spoštljivega odnosa do žensk, kar je dobra podlaga tudi za uspešno razmerje, v katerem rak tudi na dolgi rok nadaljuje s svojimi lepimi gestami.

Razume, da ni treba zapletati stvari in se grdo obnašati do ženske. Čeprav so karakterno bolj umirjeni, v ljubezenski pravljici niso sramežljivi pri izražanju svojih čustev. Če jim je neka ženska všeč, to tudi jasno razložijo in se ne želijo igrati s čustvi. Zreli rak se ne zadovolji z življenjem v čustvenem neredu, ampak zna stvari vzeti v svoje roke.

Celoten članek najdete na: horoskop.si