Astrologinja: "Najbolj turbolentno obdobje bo do 15. julija..."

Dobrodošel julij! Kaj o tem mescu na kratko pove astrologinja Sonja Šmit? 

Astrologinja: "Najbolj turbolentno obdobje bo do 15. julija..." (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
2. 7. 2020

In smo že na polovici leta 2020! Veliko vsega je za nami, še dosti tega pred nami. Poletna meseca junij in julij sta, kot sem že pisala, turbolentna.

Julij se je začel in smo v dnevih polne lune in luninega mrka. Zadnjih pet dni marsikdo čuti utrujenost, zaspanost, občutek, kot da ni ne moreš, nemir, jezo, strah in obremenjevanje ...

Planeti so skoraj vsi v retrogradnem gibanju, na površje mečejo vzorce, jeze in nelagodje še iz "kamene dobe". Imamo lahko občutek: "Od kje se je pa zdaj še to vzelo?". 

Po drugi strani pa aktivirajo in nam kažejo pot, da je ravno zdaj čas, da naredimo prepotrebne nove korake. Mars v ovnu dodaja tempo, samo naravnost, pojdi naprej, daj odpoved zadržkom, nelagodju, strahovom, sebičnosti, obsojanju ... In daj prednost stabilnosti znotraj sebe. Še posebej pred polno luno, ki jo imamo v nedeljo.

V tem mesecu je najbolj turbolentno obdobje do nekje 15.7.. Nekaj je potrebno zaključiti znotraj sebe. 
Dobro je delati nove korake, se sedaj potruditi in v glavi neka zamejena prepričanja obrniti. Zdaj je pravi čas, da podelamo na tem, kar nas ovira oz. s čim si sami delamo oviro. Kaj potrebujemo za notranje zadovoljstvo?

Julij nam nosi spremembe mnenj, uvidov, korakov, tudi vremena...

12. julija se konča retrogradni Merkur in že se bo lažje dihalo. Nato pa imamo 20. julija mlaj v raku, ki bo dodal še eno rundo čustev in strahov, ki so za podelati, hkrati pa se bodo aktivirale novosti, ki jih je potrebno dodati v odnosih ali v karieri. 

Globalno pa se bodo dogajale spremembe mnenj, uredb, na trenutke tudi iz dneva v dan spremembe - kot na vrtiljaku.

Intuicija bo na hotela na površje. Se ravnamo po občutkih ali po zadržih?
Toliko za enkrat ...

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020/2021 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Poglejte si še: