3 najpogostejše napake, ki jih VODNAR počne v razmerju

Kakor ostala zračna znamenja, so tudi vodnarji izjemno bistri, kreativni in družabni. Njihova posebna energija pritegne marsikoga, vseeno pa tudi oni v razmerjih počnejo napake. Preverite, katere so najpogostejše.

3 najpogostejše napake, ki jih VODNAR počne v razmerju (foto: Profimedia) Profimedia
18. 6. 2022

1. Racionalen pogled na ljubezen

Vodnarji so izjemno bistri in veliko jim pomeni intelekt. Neprestano se želijo učiti novih stvari in svoje znanje z veseljem delijo tudi z drugimi. V odnosih pa lahko nastane težava takrat, ko na situacije ne zmorejo gledati iz čustvenega vidika, temveč raje uporabljajo racionalno logiko.

Vodnarji imajo pogosto težave pri izražanju čustev, prav tako pa včasih težko razumejo občutke drugih. Zato morda včasih delujejo nekoliko hladni, neuvidevni ali celo nezainteresirani, v resnici je pa samo njihov način razmišljanja nekoliko drugačen.

2. Težave pri vezanju

Ljudje, rojeni v znamenju vodnarja, veljajo za zelo samostojne posameznike. Obožujejo svobodo, zaradi česar se včasih bojijo ustalitve in resnih zvez. Strah jih je, da bodo zaradi razmerja bili primorani opustiti lastne interese in želje ter da se bodo morali pretirano prilagajati. 

Pogosto so zato vodnarji zelo previdni in potrebujejo veliko časa, da se z nekom spustijo v resno razmerje.

3. Potreba po tem, da imajo prav

Kot že omenjeno, vodnarjem veliko pomeni njihov intelekt, zato težko sprejmejo, da nekaj ne vedo ali pa, da so se morda zmotili. Če vodnar dobi občutek, da nekdo dvomi v njegove trditve, je pripravljen narediti čisto vse, da dokaže nasprotno.

V razmerju pa zaradi tega pogosto prihaja do prepirov, prav tako pa nastane težava takrat, ko se je potrebno prilagajati, saj vodnar to lahko dojema kot poraz.

Preberite si še: