3 pogoste napake, ki jih KOZOROG počne v razmerju

Kozorogi so prizemljeni, ambiciozni in vztrajni. V razmerje se spustijo samo, če vidijo, da ima potencial. Redko impulzivno skočijo v romanco, raje zgradijo trdne temelje in se nato zbližajo. Kljub njihovi previdnosti in trudu, pa počnejo tudi napake. Preverite, katere so najpogostejše.

3 pogoste napake, ki jih KOZOROG počne v razmerju (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2022

1. Premalo izražanja čustev

Kozoroge je pogosto strah, da bodo videti šibki, če pokažejo svoja čustva. Bojijo se biti ranljivi, zato včasih v razmerju delujejo hladni, kljub temu, da v resnici niso. Težko se odprejo in pokažejo svojo čustveno stran, zato partner pogosto ne ve, kaj v resnici razmišljajo in ali jih je nekaj prizadelo, razveselilo, razjezilo ali užalilo. Na čustvenem področju so prava uganka.

2. Pretirano posvečanje karieri

Ljudje, rojeni v znamenju kozoroga, veljajo za izjemno delavne, disciplinirane in ambiciozne. Na kariernem področju so pogosto zelo uspešni in dobro se znajdejo tudi na vodilnih položajih. Težava pa nastane, ko zaradi kariere začnejo zanemarjati osebno življenje. Lahko se zgodi, da se partner zaradi tega počuti zapostavljenega ali nepomembnega.

3. Potreba po "nadvladi"

Nekateri pravijo, da so kozorogi rojeni vodje. Znani so po disciplini ter potrebi po kontroli, kar se lahko kaže tudi v odnosih. Želijo si, da so stvari po njihovo in pogosto imajo težave pri prilagajanju. Partnerja si včasih želijo "nadvladati" in doseči, da se jim ta podredi, kar je za odnos lahko izjemno škodljivo.

Preberite si še: