To naj bi bila najbolj zrela astroznamenja – ste med njimi?

Zrelost pride z izkušnjami in s prevzemanjem odgovornosti - katerim znamenjem gre to najbolj od rok? 

To naj bi bila najbolj zrela astroznamenja – ste med njimi? (foto: profimedia) profimedia
30. 9. 2022

1. Kozorog

Marljivi in delovni kozorogi so zelo zreli in organizirani, ko gre za doseganje njihovih življenjskih ciljev. Imajo odlično sposobnost samodiscipline in odgovornosti, kar jih naredi ene najbolj zrelih astroloških znamenj. Pri tem jim pomaga tudi njihov vladajoči planet Saturn, ki jih navdihuje s praktično naravo, zaradi katere se lahko vedno zanesete na njih.

2. Devica

Device so razumne, organizirane in urejene, zato je enostavno razumeti, zakaj so ene najbolj sofisticiranih astroloških znamenj. Veliko truda vložijo v to, da se vedno znova odkrivajo in postajajo najboljša različica samih sebe – enako prizadevanje pa pričakujejo tudi od tistih okoli sebe. Poleg tega se njihova zrelost kaže v izjemni sposobnosti tega, da pomagajo in podpirajo druge ljudi ter zanje skrbijo kot za svojo družino.

3. Vodnar

Razlog, zaradi katerega so vodnarji tako zreli, je njihova skrb za prihodnost. Prizadevajo si za napredek družbe in s svojim naprednim mišljenjem živijo za ozaveščanje skupnosti. Njihov um je oster kot britev, prav tako pa tudi njihov smisel za humor. Imajo izjemen občutek za moralo in so (kljub občasnim ciničnim izjavam) v resnici skriti optimisti, ki se situacij lotijo iz pozitivne perspektive. 

Povzeto po: bustle.com