3 znamenja, ki se najpogosteje znajdejo v LJUBEZENSKEM TRIKOTNIKU

Katera astroznamenja najpogosteje pristanejo v ljubezenskem trikotniku?

3 znamenja, ki se najpogosteje znajdejo v LJUBEZENSKEM TRIKOTNIKU (foto: Profimedia) Profimedia
25. 1. 2023

So─Źen ljubezenski trikotnik je morda zanimiv v kak┼ínih filmih ali nanizankah, v resni─Źnem ┼żivljenju pa gre za zapleteno dinamiko, v kateri pogosto nekdo ostane ranjen.

Številni ljudje se zato ljubezenskim trikotnikom raje izognejo, nekateri pa se v njih vseeno pogosto znajdejo.

3 astrološka znamenja še posebej pogosto pristanejo v ljubezenskih trikotnikih. Preverite, katera.

Dvoj─Źka

V splo┼ínem dvoj─Źki veljajo za izjemno karizmati─Źne, svobodne, dru┼żabne in dinami─Źne. Raznolikost je zanje glavna za─Źimba ┼żivljenja, zato ne prenesejo dolgo─Źasnih, enoli─Źnih razmerij.

Dvoj─Źki imajo radi, da se v njihovem ┼żivljenju neprestano nekaj dogaja, zato ni ─Źudno, da pogosto tudi v odnosih ┼żonglirajo z ve─Ź, kakor eno osebo hkrati. Pogosto se jim tudi zgodi, da se dobesedno zaljubijo v dve osebi naenkrat.

Tehtnica

Ljudje, rojeni v znamenju tehtnice, slovijo kot precej neodlo─Źeni. Obenem imajo radi romantiko in bodo veseli, ─Źe bo ve─Ź kot ena oseba ┼żelela pridobiti njihovo naklonjenost.┬á

Predvsem v za─Źetku razmerja lahko tehtnica zato flirta ali zmenkuje z ve─Źimi osebami hkrati hkrati, vseeno pa si ┼żeli na koncu sprejeti odlo─Źitev in se ustaliti zgolj z enim izbrancem.

Vodnar

Vodnarji obo┼żujejo svobodo. So od┼ítekani, nekoliko uporni┼íki in pogosto ┼żivijo precej nekonvencionalno ┼żivljenje. Ne marajo slediti pravilom in pri─Źakovanjem dru┼żbe in tudi v odnosih radi postavljajo svoja nenavadna pravila.

┼Że v splo┼ínem so vodnarji veliki ljubitelji odprtih razmerij brez obvez, zato ni nobeno presene─Źenje, da se v─Źasih znajdejo tudi v ljubezenskih trikotnikih.

Vse ka┼że, da so k ljubezenskim trikotnikom najbolj nagnjena zra─Źna znamenja. Morda je temu tako zaradi njihove velike dru┼żabnosti in o─Źarljivosti, pomembno vlogo pa zagotovo igra tudi ljubezen do svobode.