4 stvari, ki najbolj razjezijo DEVICO

Kaj najbolj razjezi device?

4 stvari, ki najbolj razjezijo DEVICO (foto: Profimedia) Profimedia
10. 3. 2023

Ljudje, rojeni v znamenju device, veljajo za precej umirjene, potrpežljive in prijazne. V družbi se včasih celo pretirano trudijo ustreči vsem, zato jih redko vidimo jezne.

A tudi devica ima svoje meje in določene stvari jo lahko iztirijo. Preverite, kaj je tisto, kar to znamenje najbolj razjezi.

Neodločenost

Device so praktične in usmerjene proti svojim ciljem. Čeprav so nagnjene k analiziranju, so precej odločne, zaradi česar ne marajo posameznikov, ki jih s svojo neodločenostjo ovirajo na njihovi poti. Ko vam devica postavi vprašanje, ji odločno odgovorite in ne zapravljajte njenega časa.

Neurejenost

Zagotovo ste že slišali, da devicam veliko pomenita red in čistoča. Tako doma, kakor tudi v službi imajo radi urejene stvari, zato težko shajajo s posamezniki, ki so neurejeni. Tudi, če devica pride k vam na obisk, poskrbite, da je vaš dom pospravljen, saj jo sicer lahko zelo iztirite.

Pretirana pomoč

Seveda bo vsak človek vesel, če mu priskočite na pomoč, a device so precej samostojne. Veseli jih, če dobijo podporo svojih bližnjih, a vseeno si želijo biti same tiste, ki rešujejo svoje težave. Če devica zavrne vašo ponujeno pomoč, je ne silite in spoštujte njeno odločitev.

Dramatiziranje

Device cenijo umirjeno življenje brez drame. Tako v karieri, kakor tudi v osebnem življenju se izogibajo ljudem, ki so glasni in dramatični. Najraje so okoli posameznikov, ki so prav tako umirjeni. Da bi obdržali devico v svojem življenju, je ne vpletajte v lastne drame.