4 stvari, ki najbolj razjezijo ŠKORPIJONA

Jezen škorpijon se pogosto zateče k maščevanju, zato bodite še posebej pozorni, da ga ne razjezite.

4 stvari, ki najbolj razjezijo ŠKORPIJONA (foto: profimedia) profimedia
30. 8. 2022

Skrivnostni škorpijoni na prvi pogled delujejo precej hladni, a je to samo njihova maska. V resnici so izjemno čustveni in pogosto se jih nekaj dotakne.

Tudi, ko v škorpijonu divja vihar, bo morda na videz deloval popolnoma miren. Jezen škorpijon je precej nagnjen k maščevanju, saj ne ve, kako bi drugače izrazil svoje občutke.

Preverite, katere so tiste stvari, ki škorpijona najbolj razjezijo.

Laži in prevare

Raziskovalna narava je zakoreninjena v škorpijonu. Je pameten, pozoren, obenem pa ima močno intuicijo; s svojimi detektivskimi sposobnosti hitro ugotovi, če ste se mu zlagali ali ga ogoljufali. V trenutku, ko se škorpijonu zlažete, on to že ve, ker pa si želi dokazov, se bo spustil v podrobno raziskovanje in naredil vse, da se dokopa do resnice.

Škorpijon ne spusti zlahka ljudi v svojo bližino, ko pa jih, bi zanje naredil vse. Če ga izdate in zlomite njegovo zaupanje, se pripravite na goreče maščevanje. Prevara iz strani bližnjih bo škorpijona potisnila na rob norosti. Težko vam bo odpustil in pozabil na vaše dejanje.

Pretvarjanje

Čeprav se škorpijon rad drži zase in ne mara deliti svojih občutkov, se ne bo nikoli pretvarjal, da je nekaj, kar ni. Tudi okoli sebe si želi imeti ljudi, ki so pristni in se ne pretvarjajo. Ker dobro bere ljudi, bo tudi precej hitro videl, če ste neiskreni. Njegovo maščevanje pogosto izgleda tako, da vas bo razkrinkal v javnosti in tako tudi drugim pokazal vaš pravi obraz.

Prelamljanje obljub

Zvestoba škorpijonu pomeni vse. Obljube so zanj svete in drži se vsega, kar reče. Enako pa pričakuje tudi od drugih. Če neka obljuba ni izpolnjena ali je prelomljena, ga bo to izjemno ujezilo. Ko ste v družbi škorpijona pazite, kaj govorite - zapomnil si bo čisto vse, kar ste rekli in vas držal za besedo. Ne govorite tistega, kar ne mislite, saj boste v odnosu s škorpijonom to obžalovali.

Izguba moči ali nadzora

Škorpijon ima rad stvari pod nadzorom - ravno ohranjanje nadzora mu omogoča, da je tako pozoren in osredotočen. Če mu to odvzamete, zanj to pomeni propad. Brez občutka nadzora se škorpijon lahko zlomi in takrat postane prava razvalina. A pozor: škorpijon si tudi hitro opomore in takrat se bo maščeval vsakemu, ki mu je vzel moč.

Škorpijoni so lahko odlični delavci, zvesti partnerji in ljubeči prijatelji. Vseeno pa je pomembno, da ste z njimi vedno iskreni, odkriti in zvesti. Tako boste ob sebi imeli človeka za vse življenje.

Za boljše razumevanja ŠKORPIJONA, si preberite ŠKORPIJON... Pa sploh razumemo to znamenje?