4 stvari, ki najbolj razjezijo STRELCA

Strelci slovijo po svoji pozitivni energiji, optimizmu, dobri volji in smislu za humor, vendar so lahko tudi nekoliko temperamentni. Ko so jezni lahko precej burno reagirajo in povzročijo konflikte tudi takrat, ko bi zadeve lahko rešili z mirnim pogovorom.

4 stvari, ki najbolj razjezijo STRELCA (foto: Profimedia) Profimedia
17. 3. 2023

Kaj pa je tisto, kar strelce najbolj razjezi?

Nezaželeni nasveti

Če vas strelec odkrito vpraša za nasvet, je seveda lepo, da mu priskočite na pomoč. A če vas za nasvet ni vprašal, mu ga ne dajejte. 

To znamenje je namreč precej samostojno in tudi, če bližnjemu strelcu želite le pomagati, se bo ob vašem nasvetu počutil kakor, da mu želite vsiliti svoje mnenje. Ko se strelec znajde v težavah, mu ponudite podporo, a se potrudite, da ste čim manj vsiljivi.

Negativna naravnanost

Kot že omenjeno, strelec velja za zelo optimističnega človeka. Da bi svojo miselnost ohranjal pa je pomembno, da se tudi obda s pozitivno naravnanimi ljudmi.

Strelec bo hitro prekinil stike z ljudmi, ki so negativno naravnani ali ki v vsaki situaciji vidijo nekaj slabega. Taki posamezniki bodo namreč škodili njegovemu dobremu počutju.

Nadziranje

Zaradi svoje ljubezni do svobode, strelec ne prenese, če bi ga kdo poskušal nadzirati ali ga omejevati. Včasih ima zaradi tega tudi težave z nadrejenimi.

Tudi v razmerjih strelec ne mara, če ga omejujete ali skušate nadzirati. Če se počuti ujeto ali omejeno, to lahko sproži številne prepire ali celo pripelje do razhoda.

Obsojanje

Ker ima sam zelo odprt um, strelec ne prenese ozkoglednih ljudi, ki so nagnjeni k obsojanju. Verjamejo, da je vsak človek poseben in da vsak nosi svojo zgodbo, zato se sami izogibajo sojenju in obrekovanju.

Strelec svojo energijo raje usmeri v kakovostna druženja in globlje povezovanje. Opravljanje in obsojanje ga v najboljšem primeru dolgočasi, lahko pa ga celo razjezi.

Ljudje, rojeni v znamenju strelca, bodo v vaše življenje prinesli veliko mero optimizma, dobre volje in humorja. Pomembno je le, da spoštujete njihove meje in ne počnete stvari, ki bi jih ujezile.

Preberite si še: Kaj vam povzroča največ težav v odnosih (glede na astrološko znamenje)