4 znamenja, ki jim veliko pomeni čistoča

Katerim znamenjem veliko pomenijo čisti in urejeni prostori?

4 znamenja, ki jim veliko pomeni čistoča (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2022

Nekateri ljudje popolnoma normalno delujejo v kaosu, spet drugim pa veliko pomenijo urejeni, pospravljeni in čisti prostori. Morda se tudi sami zalotite, da težje delate takrat, ko imate razmetano mizo ali da ste bolj razdražljivi, če je vaša okolica neurejena.

Morda ste takšni tudi zaradi zvezd. Nekatera astroznamenja so namreč že sama po sebi bolj nagnjena k želji po urejenosti in čistoči.

Bik

Stabilni biki težko funkcionirajo v raztresenem okolju. Ne prenesejo pogleda na razmetan prostor in brez sramu se bodo lotile pospravljanja - doma, v službi ali celo na obisku pri prijateljih.

Kozorog

Kozoroge odlikujejo organiziranost, marljivost in etičnost. V odnosih imajo radi "čiste račune", v življenju pa jim veliko pomeni tudi čisto okolje. Ustreza jim minimalistična ureditev prostorov in navdušujejo jih vrhunski produkti za čiščenje, ki prostor naredijo brezhiben.

Devica

Najbrž ni nobeno presenečenje, da so se na seznamu znašle tudi device, kajne? To znamenje izstopa po svojih organizacijskih sposobnostih ter urejenosti. Device preprosto morajo imeti urejeno okolje, pospravljanja pa se lotijo zelo metodično in natančno.

Lev

Družabni levi bodo z veseljem organizirali zabavo za prijatelje, po dogodku pa se bodo nemudoma lotili čiščenja. Radi imajo urejene, estetsko dovršene prostore, obenem pa se tudi bojijo, da bi dobili nenapovedane obiske takrat, ko bi imeli doma nered. Preventivno se temu izognejo tako, da imajo vedno pospravljeno.