Ta astrološka znamenja so najpogosteje serijski morilci

Vas zanima, katera znamenja sodijo med tiste, ki so bolj nagnjeni k serijskim umorom?

Ta astrološka znamenja so najpogosteje serijski morilci (foto: profimedia) profimedia
23. 9. 2022

Serijski morilci imajo navadno določene lastnosti. Težke življenjske izkušnje, psihične težave, pomanjkanje empatije... Včasih pa je skupni imenovalec tudi astrološko znamenje. Statistika kaže, da je na svetu več serijskih morilcev nekaterih znamenj, kakor drugih. Pa poglejmo... 

Strelec

Strelci so izjemno avanturistični in radovedni. Radi imajo svobodo, potovanje, znanje in spoznavanje novih ljudi. So spontani in radi tvegajo, njihova pomanjkljivost pa je, da težko sprejmejo poraze. Če se jim kaj zalomi, lahko sprejemajo nepremišljene odločitve. Kot morilci so strelci kaotični in pogosto zraven potujejo. Ted Bundy (rojen 24. novembra) je denimo zagrešil umore v 7 zveznih državah. Larry Eyler (rojen 21. decembra) pa v petih.

Drugi znani serijski morilci, ki so strelci, so:

 • Ahmad Suradji (rojen 12. decembra)
 • Fernando Hernández Leyva (rojen 30. novembra)
 • Thierry Paulin (rojen 28. novembra)

Poglejte si še: Strelec spada med najbolj svobodna in optimistična znamenja

Škorpijon

Škorpijoni so eno najbolj intenzivnih znamenj. So strastni in za ljudi okoli sebe bi naredili vse – dokler jih te ne ranijo. Iz prizadetosti pa postanejo izredno maščevalni in zamerljivi. Če pride do umora, je lahko to iz dveh razlogov; iz maščevanja ali za zaščito bližnjih. Njihovi zločini so dostikrat izprijeni, ekstremni, brutalni.

Med najbolj znane serijske morilce, ki so škorpijoni, uvrščamo:

 • Carl Eugene Watts (rojen 7. novembra)
 • Florisvaldo de Oliveira (rojen 18. novembra)
 • Belle Gunness (rojen 11. novembra)

Poglejte si še: 4 stvari, ki najbolj razjezijo ŠKORPIJONA

Dvojček

Dvojčki so zmožni hitrega razmišljanja in reagiranja. Prav tako so eni izmed najbolj družabnih, šarmantnih in zgovornih znamenj, zaradi česar se lahko hitro razumejo z veliko ljudmi. Ravno zaradi zgovornosti pa se lahko dobro približajo svoji žrtvi in prikrijejo svoje zločine. Veliko serijskih morilcev, ki so dvojčki, živi izrazito dvojno življenje in večkrat so njihovi bližnji izredno šokirani, ko izvejo resnico.

Najbolj znani serijski morilci, ki so dvojčki, so:

 • Peter Sutchliffe (rojen 2. junija)
 • Jefferey Dahmer (rojen 21. maja)
 • David Berkowitz (rojen 1. junija)

Poglejte si še: Kakšen je DVOJČEK kot partner, sodelavec, prijatelj in starš?

Ribi

Med znamenji serijskih morilcev pa so na prvem mestu ribe! To znamenje je znano po intenzivnih čustvih, kreativnosti in nežnosti, zato je veliko presenečenje, da je toliko serijskih morilcev prav rib. A ravno zaradi intenzivnih čustev jih nekdo hitreje prizadane do te stopnje, da mu škodijo. Ribe so pogosto nagnjene k odvisnosti, zato je tudi veliko morilcev svoje zločine zagrešilo pod vplivom različnih substanc.

Najbolj znani serijski morilci v znamenju rib so:

 • Richard Ramirez (rojen 29. februarja)
 • John Wayne Gacy (rojen 17. marca)
 • Aileen Wuornos (rojen 29. februarja)
 • Dennis Rader (rojen 9. marca)

Poglejte si še: 3 pogoste napake, ki jih RIBA počne v razmerju

Kaj pa kitajski horoskop?

Da, tudi kitajska znamenja imajo vlogo pri določenih lastnostih. Med serijskimi morilci jih je največ v znamenju zmaja, na drugem mestu je prašič, tretjem pa pes. Najmanj serijskih morilcev je v kitajskem znamenju vola.

Vir: bustle.com

Poglejte si še: