Kakšen je DVOJČEK kot partner, sodelavec, prijatelj in starš?

Preverite, katere lastnosti pripisujemo dvojčku in kako se slednji znajde v različnih odnosih.

Kakšen je DVOJČEK kot partner, sodelavec, prijatelj in starš? (foto: Profimedia) Profimedia
23. 9. 2022

Najboljše lastnosti

Dvojčki veljajo za neizmerno zabavne in optimistične posameznike. Vsakdo si želi biti v bližini njihove nalezljive dobre volje, ker so pa sami zelo družabni, nimajo prav nič proti. So pa tudi spontani, bistri, radoveni in pustolovsko naravnani.

Pomanjkljivosti

Ker dvojčki naravnost obožujejo svobodo, imajo lahko kar nekaj težav pri resnih odnosih. Težave imajo pri držanju obljub in prilagajanju, prav tako pa se hitro naveličajo stvari (in ljudi) in potrebujejo nenehno dogajanje.

Dvojček in kariera

Kot že omenjeno, so dvojčki zelo bistri in radovedni. V službi bodo z veseljem črpali novo znanje, sodelavce pa bodo z veseljem spravljali v smeh. Njihova sanjska služba jim omogoča fleksibilen urnik, službena potovanja ter redna dodatna izobraževanja. Potrebujejo nenehno dogajanje in nove izzive - v kolikor jim postane dolgčas, bodo dvojčki hitro razmišljali o menjavi kariere.

Dvojček in prijateljstvo

Dvojčke odlikuje neverjetna družabnost. Z veseljem se udeležujejo dogodkov in hitro navežejo nove stike. Druge ljudi dvojček očara s svojim smislom za humor in razgledanostjo; dvojček bo z vami z veseljem debatiral o čemerkoli. Nekoliko večjo težavo pa imajo dvojčki z doslednostjo in negovanjem dolgotrajnih prijateljstev; sploh, ker ima dvojček rad življenjske spremembe, težko ohranja redne stike.

Dvojček in družina

Tudi kot starš je dvojček zelo zabaven. Poskrbi, da je v hiši vedno smeh in dobra volja. Svoje otroke rad spodbuja k razmišljanju, zato so uganke in miselne igre redna praksa, prav tako pa navija tudi za debate, kritično razmišljanje ter razmišljanje izven okvirjev. Z družino se rad odpravi na izlete in odkriva skrite kotičke, na družinskih potovanjih pa poskrbi za nepozabne pustolovščine.

Dvojček in razmerja

V resnih razmerjih ima dvojček lahko precej težav predvsem zato, ker se boji zavezati. Občutek ima, da bo v razmerju zgubil svojo svobodo in da se bo moral pretirano prilagajati, zato potrebuje veliko časa, da se sploh odloči za resno razmerje. Sicer pa je kot partner dvojček neverjetno očarljiv in zabaven, njegov glavni cilj pa je, da razmerje vedno ostaja zanimivo in polno dogodivščin.

Preberite tudi: