4 znamenja, ki najlažje prebolijo razhod

Razhodi so včasih precej težavni in nekateri ljudje potrebujejo veliko časa, da zacelijo svoje strto srce. Po drugi strani pa si nekateri opomorejo hitreje.

4 znamenja, ki najlažje prebolijo razhod (foto: shutterstock) shutterstock
13. 11. 2022

Preverite, katera astrološka znamenja navadno najhitreje prebolijo razhod.

Oven

Ognjeni in dinamični ovni si ne želijo zapravljati časa z objokovanjem. Raje se spravijo v pogon in poiščejo način, s katerim se po najhitrejši poti postavijo na noge. Ne želijo se spravljati v slabo voljo zaradi situacij, na katere nimajo vpliva, temveč se raje osredotočijo na to, kar lahko v nekem trenutku storijo.

Dvojčka

Že v razmerju imajo dvojčki pestro družabno življenje in tudi po razhodu ni nič drugače. Veliko časa preživijo v družbi, s tem pa se na nek način zamotijo pred svojo bolečino, obenem pa spoznajo nove ljudi in se tudi hitro ponovno zaljubijo.

Lev

Ponosni levi ne bodo dopustili, da bi jim kdorkoli zlomil srce. Tudi, če se njihova zveza ne obnese, bodo to sprejeli in si ne bodo razbijali glave s tem, kaj je šlo narobe. Hitro gredo naprej, saj jim je lasten ponos pomembnejši od reševanja težav z bivšim partnerjem.

Strelec

Optimističnim strelcem se življenje zdi preprosto prekratko, da bi ga zapravili za slabo voljo. Čeprav jih razhod lahko nekoliko razžalosti, ne bodo preživeli dosti časa v bedi; raje bodo razmislili, kakšen bo njihov naslednji korak in kako si lahko omogočijo boljše življenje.