Ta 4 znamenja v odnosih pričakujejo, da bodo vaša najvišja prioriteta

Nekatera znamenja imajo v odnosih izjemno visoke standarde – včasih celo nerealne. 

Ta 4 znamenja v odnosih pričakujejo, da bodo vaša najvišja prioriteta (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2022

Oven

Ovni imajo izjemno visoke standarde, o katerih se nočejo pogajati. Če ne morete izpolniti njihovih najosnovnejših pričakovanj, vas brez težav odslovijo. Samsko življenje jim ustreza, zato ne potrebujejo razmerja, da bi se počutili dobro. Poleg tega so ognjevito in samozavestno znamenje, zato raje ostanejo sami, kot da bi se sprijaznili z nekom, ki mu očitno ni dovoj mar zanje, da bi razmerju dal prednost. 

Lev

Levi želijo biti središče vesolja. Čeprav so dovolj samozavestni, da drugi osebi dajo prostor, da živi svoje življenje, pa želijo, da jih na koncu dneva očara. Želijo popolno, nedeljeno pozornost svojega partnerja. Če poveste, da so vam druge stvari pomembnejše od odnosa, vas bodo brez večjih pomislekov zapustili. V svojem življenju ne potrebujejo nekoga, zaradi katerega se počutijo nepomembne ali zaradi katerega dvomijo vase. Vedo, da so pravi ulov – zato hočejo nekoga, ki bo tako z njimi tudi ravnal. 

Devica

Device imajo visoka pričakovanja do sebe in vseh okoli sebe. Druge priganjajo in spodbujajo, da dosežejo svoj najvišji potencial. Čeprav razumejo, da vsakdo dela napake in si vedno puščajo prostor za izboljšave, pa ne bodo zadovoljne, če jih partner v odnosu ne bo postavil na vrh svojih prioritet. Bistvo je namen in trud. Če jih partner ne postavlja na prvo mesto, to razumejo kot znak nespoštovanja. Čeprav to znamenje ne bo odšlo ob prvem znaku težav, pa bo postajalo vedno bolj razočarano, ko bo drselo navzdol po seznamu prioritet.

Tehtnica

Tehtnice so po naravi zelo romantične in si želijo odnosa, ki so ga videle na velikih platnih. Želijo si partnerja, ki jim bo dal vse, kar so si kdaj želele in še več. Ker so že od mladosti sanjarile o tem, da bi našle svojo sorodno dušo, se bodo za to tudi izjemno trudile. Čakale bodo na nekoga, ki jih postavlja na prvo mesto in ceni vsak trenutek z njimi – in ne bodo se zadovoljile z manj. Zavedajo se, da bo njihov partner skrbel tudi za druge pomembne ljudi v svojem življenju – vendar nič ne sme imeti prednosti pred njuno ljubeznijo. 

Vir: collective.world