4 znamenja, ki se (pre)hitro zaljubijo

9. 11. 2020
Deli
4 znamenja, ki se (pre)hitro zaljubijo (foto: pexels)
pexels

Nekateri potrebujete veliko časa, da všečnost preraste v ljubezen, drugi pa se zaljubite (pre)hitro. Prej kot sploh spoznajo, kdo je na drugi strani, so že zaljubljeni. Vse to pa lahko zaradi napačne predstave večkrat vodi v razočaranje.

LEV

Lev težko živi brez ljubezni, zato se rad zaljublja. Njegova visoka merila, ko spozna koga zelo simpatičnega, v trenutku padejo. Čeprav je zelo pogumen in samozavesten, hitro podleže zaljubljenosti in takrat pozabi, da je lev kralj in levinja kraljica. Ko se lev zaljubi, vse vidi v rožnatih barvah, slabe lastnosti osebe nasprotnega spola hitro spregleda. Lev zna govoriti lepe besede ter na začetku, ko je zaljubljen, celo obljubljati nemogoče. 

VODNAR

Vodnarjeve hitre misli si ne dovolijo trpljenja po propadlem razmerju, zato se hitro znova zaljubijo. Ko so zaljubljeni, se metuljčki prepletajo povsod in vodnarji se takrat počutijo v svojem najboljšem trenutku. Hitro pozabijo, kako močno so opevali prejšnjo osebo in zelo spontano sedaj hvalijo tisto, v katero so zaljubljeni. Ta njihova lastnost jih lahko pripelje do tega, da zaradi prehitre zaljubljenosti skačejo iz razmerja v razmerje. Vodnar v zaljubljeni fazi lahko naredi tudi kakšno veliko neumnost, ki je načeloma ne bi naredil.

RAK

Raki živijo za ljubezen in si ne predstavljajo, kakšno bi bilo življenje, če ne bi bili zaljubljeni. Najraje so v dolgem iskrenem razmerju, če pa jim to ne uspe, se vedno znova in znova zaljubljajo, saj vendar potrebujejo nekoga, s katerim delijo svoje nežnosti. Znani so po tem, da osebo nasprotnega spola prehitro spustijo v svoje intimno življenje ter se dobesedno prilepijo. Za vsako novo osebo, ki jim je zelo všeč, mislijo, da je zadnja ter da tako zaljubljeni kot sedaj še nikoli niso bili. V svoji zaljubljenosti pozabijo omeniti pomembna dejstva, ki pa v razmerju slej kot prej pridejo na plano.

RIBI

Nežne in čustvene ribice se rade zaljubljajo. Prvi trenutki ob novi osebi nasprotnega spola so za ribico najlepši. Ko ugotovi, da ji je nekdo všeč, je tako zaljubljena, da ne vidi nič drugega. Ribi so posamezniki, ki hitro po začetku začnejo snovati gradove v oblakih in si vizualizirati prihodnost. Ne predvidevajo dejstva, da ta oseba morda ni dovolj kompatibilna z njimi. Zaljubljenost v novo osebo jih pogosto reši na osebnem področju, ko trpijo od prejšnjega propadlega razmerja. Vendar nastane problem, ko ugotovijo, da velikokrat ob prvi zaljubljenosti zaznavajo napačno sliko. 

Pripravil: Horoskop.si

ali pa 3 odlični ljubimci