4 znamenja, ki jim ni nikoli dovolj spolnosti

10. 4. 2023
Deli
4 znamenja, ki jim ni nikoli dovolj spolnosti (foto: profimedia)
profimedia

Tem 4 znamenjen spolnost največ pomeni. To so znamenja, ki med rjuhami najbolj uživajo in se najlažje popolnoma prepustijo, ko so v intimnem odnosu.

OVEN

Oven je znan po pustolovskem duhu, navdušenju in svoji neskončni energiji, zato je zagotovo eden izmed tistih, ki brez spolnosti zelo težko deluje. Oven bo verjetno spolnost, ki si jo tako močno želi tudi dobil, ker se ne boji, da bi željo izrazil na glas. Če ste v razmerju z ovnom ali ovnico, bodite kadar koli pripravljeni, da vas potegne v akcijo, kajti ti adrenalinski odvisniki nimajo ničesar bolj radi kot vroč in strasten spolni odnos. Seks z ovnom ni nikoli dolgočasen, ker se predvsem želi imeti lepo in preizkusiti nove in razburljive stvari, tako kot v življenju, tako tudi med rjuhami. Oven od osebe, s katero se intimno zaplete, pričakuje, da bo v postelji eksperimentirala in bila pripravljena za razne igrice. Vendar se ne bojte, ovni niso vulgarni, le zelo radi imajo spolnost, saj jih navdihuje in hkrati pomirja.

BIK

Za čutnega in ljubečega bika in bikico ni spolnosti nikoli preveč. Tudi ljubezni ni za bika nikoli preveč, vendar mora biti začinjena z odličnim ujemanjem med rjuhami. Dotik in vse, kar čutijo, biki povezujejo s tem, da si želijo biti ljubljeni, prav tako ta njihova neverjetna občutja povečujejo njihov spolni nagon. Želijo se predati svoji ljubljeni osebi in če bi bilo odvisno od njih, bi seks trajal ure in ure. Obožujejo dolge, strastne poljube, erotično masažo in povezovanje na duhovni ravni, zato je spolnost zanje poseben obred, ki se mu nikakor ne želijo odpovedati. Poleg tega so zelo potrpežljivi in radodarni, da lahko, če ste v odnosu z njimi, v veliki meri računate, da bo spolni odnos z njimi nekaj čudovitega in nekaj, kar se mora zopet čim prej ponoviti.

LEV

Lev in levinja imata srečo, da sta zelo šarmantna in privlačna, kar jima omogoča, da ugodita svoji neverjetno močni želji po spolnosti. Njihov nagon jih vodi v strastne spolne odnose, ki oblikujejo tudi njihovo osebnost, seveda v smeri, da je njihov ego čim bolj pohvaljen. K sebi običajno pritegnejo levi partnerje s spogledljivo naravo. So kreativni in navdušeni ljubimci in ljubimke, ki nikoli ne zamudijo priložnosti, da preizkusijo nov položaj, še posebej tisti, bolj drzen. Levi pričakujejo, da bodo zaradi videza in nastopa med rjuhami pohvaljeni, komplimenti lahko podaljšajo dolžino spolnega odnosa z njimi. Levi so kljub temu, da na prvi pogled delujejo preveč strastni, lahko neverjetno ljubeči in zvesti.

ŠKORPIJON

Škorpijoni in škorpijonke so izjemno strastni, vznemirljivi in intenzivni ljubimci, ki se najboljše znajdejo, ko so z osebo, ki jih izjemno privlači. Med odnosom vlagajo veliko energije v to, da se ljubljena oseba ob njih počuti resnično zadovoljno in seveda zadovoljeno. Z eno besedo so neustavljivi, ko govorimo o spolnem odnosu. Škorpijoni so z intimnim svetom najbolj povezani, zato tudi najtežje delujejo takrat, ko spolnosti v njihovem življenju ni dovolj.

Pripravil: Horoskop.si