5 najboljših poklicev za ŠKORPIJONA

12. 3. 2023
Deli
5 najboljših poklicev za ŠKORPIJONA (foto: Profimedia)
Profimedia

Kakšna kariera je škorpijonu pisana na kožo?

Intenzivnim škorpijonom veliko pomenita moč in uspeh. Nekateri zanje pravijo, da imajo nadnaravne sposobnosti, svoje potenciale pa znajo odlično izkoristiti.

So strastni, zagnani, motivirani in vedno željni novega znanja. Radi imajo nove izzive in potrebujejo kariero, pri kateri se bodo lahko nenehno nadgrajevali. Odlični so v reševanju problemov in veseli bodo službe, pri kateri lahko uporabijo tudi svoje analitične sposobnosti.

V katerih poklicih pa škorpijoni še posebej blestijo?

Detektiv

Lahko bi rekli, da je to idealna kariera zanje, saj zajema vse veščine in naloge, v katerih škorpijoni najbolj uživajo. Kot detektivi bodo škorpijoni potešili svojo radovednost ter željo po raziskovanju in reševanju problemov. Zaradi izjemne osredotočenosti in dojemljivosti bodo opazili podrobnosti, intuicija pa jim bo pomagala tudi takrat, ko se bodo znašli na "mrtvi točki".

Psiholog

Zaradi svoje izjemno močne intuicije in empatije lahko škorpijoni hitro prepoznajo človeka v stiski, njihova raziskovalna narava in usmerjenost k reševanju problemov pa jim omogoča, da mu tudi pomagajo.

Kirurg

Njihova natančnost jim omogoča, da so uspešni kirurgi. Hitro bodo opazili kakršna koli odstopanja in ustrezno reagirali, zaradi dobre osredotočenosti, vzdržljivosti in izredne notranje moči pa se dobro odrežejo tudi pri zahtevnejših in dolgotrajnejših posegih.

Finančni svetovalec

Škorpijoni so precej strateško naravnani, obenem pa dobri v upravljanju denarja. Radi dosegajo cilje in finančni cilji niso nobena izjema. Odlično se obnesejo tudi pri načrtovanju dolgoročnih finančnih ciljev.

Turistični vodič

Še en poklic, pri katerem škorpijoni lahko potešijo svojo radovednost in stopijo v stik s svojo raziskovalno naravo. Ker so dobri opazovalci, bodo hitro tudi začutili ljudi, ki jih vodijo in jim ponudili točno tisto, kar potrebujejo. Nove kraje bodo predstavili na inovativen, jasen in poučen način.

Novo na Metroplay: Lahko spreminjamo življenja ljudi | dr. Marko Bošnjak, predsednik Evropskega sodišča za človekove pravice