Lekcija, ki vam jo prinese vaša DUŠA DVOJČICA (glede na vaše astroznamenje)

Česa se boste naučili od svoje duše dvojčice?

Lekcija, ki vam jo prinese vaša DUŠA DVOJČICA (glede na vaše astroznamenje) (foto: profimedia) profimedia
8. 3. 2023

Duša dvojčica ni oseba, s katero se boste pravljično zaljubili, se popolnoma ujeli in živeli srečno do konca svojih dni. Razmerje s tako osebo je pogosto lahko precej intenzivno in tudi boleče. 

Namen duše dvojčice je, da spodbudi vašo rasti in služi kot ogledalo najbolj bolečim delom vas. Včasih so popolnoma podobne nam, kar nam omogoča, da vidimo svoje lastnosti v nekom drugem in tako dobimo novo perspektivo. Včasih pa so lahko naše popolno nasprotje in poudarjajo vse stvari, ki jih nimamo ali s katerimi se borimo.

Kljub temu, da je vsak človek drugačen in so vsakemu namenjene edinstveni odnosi, lahko vaše sončno znamenje nakazuje na lekcijo, ki jo boste morali prejeti od svoje duše dvojčice.

Oven: ni vam treba biti najboljši, da ste vredni

Ovni veljajo za precej tekmovalna znamenja in prizadevajo si, da so najboljši v vsem, česar se lotijo. Včasih celo verjamejo, da morajo nujno priti na vrh; v nasprotnem primeru so manjvredni ali pa si ne zaslužijo ljubezni.

Duša dvojčica jim pomaga uvideti, da jim ni treba vedno biti na vrhu in da njihova vrednost ni pogojena s tem, da so najboljši v vsem.

Bik: spremembe so lahko prednost

Ker so biki zelo načelni, stabilni in prizemljeni, niso največji ljubitelji sprememb. Redko spreminjajo tudi lastna prepričanja in načela, kar jim pogosto pride zelo prav, včasih pa jih tudi omejuje pri rasti in napredku.

Ko biki spoznajo dušo dvojčico, jim ta pomaga uvideti, da so tudi spremembe lahko včasih dobre oziroma celo nujno potrebne.

Dvojčka: ostanite zvesti sebi

Dvojčki imajo izjemno sposobnost prilagajanja, obenem pa so zelo družabni. Včasih pa druženju namenijo toliko časa, da sebe nekako "zgubijo" v drugih ljudeh in pretirano prilagodijo svoje življenje drugim.

Ob duši dvojčici spoznajo, da nobena družba in status nista tako pomembna, kakor je pomembno to, da ostanemo zvesti sebi.

Rak: ni se vam treba žrtvovati za ljubezen

Ljubeči raki resnično ljubijo s celim srcem in za svoje bližnje so pripravljeni narediti prav vse. Včasih pa zaradi tega nekoliko zapostavijo sebe in žrtvujejo lastna prepričanja, vrednote ali dobro počutje.

Duša dvojčica rakom pomaga ozavestiti, da lahko brezpogojno ljubijo brez, da bi ob tem žrtvovali sebe.

Lev: ljubezen ni samo pozornost in potrditev

Levi so nagnjeni k temu, da si izbirajo partnerja, ki jim nudi dovolj pozornosti in potrditve. A ljubezen je veliko več, kot le to; od nas zahteva razumevanje, prilagajanje, poslušanje in sočutje.

V družbi duše dvojčice lev spozna, kaj je pravzaprav ljubezen in kako z nekom zgraditi resnično predan odnos.

Devica: na nekatere stvari v življenju nimamo vpliva

Perfekcionistično naravnane device si želijo nadzirati vsako malenkost v svojem življenju in težavo imajo pri prepuščanju kontrole. Prav tako jih hitro iztirijo ovire, na katere ne morejo vplivati.

Duša dvojčica device nauči, da na nekatere stvari v življenju preprosto nimamo vpliva in da se včasih moramo prepustiti dogajanju ter zaupati, da se bo vse izteklo tako, kot se mora.

Tehtnica: lahko ste ljubljeni zaradi tega, kar ste

Tehtnice imajo včasih občutek, da morajo za svoje bližnje narediti vse zato, da bi si zaslužile ljubezen. Drugim želijo omogočiti maksimalno ugodje, tudi če s tem pozabijo nase.

Ob duši dvojčici tehtnice ozavestijo, da si zaslužijo ljubezen, brez, da bi se za to kako posebno dodatno trudile.

Škorpijon: posesivnost ni enaka ljubezni

Intenzivni in strastni škorpijoni imajo pogosto odnose, ki so polni posesivnosti - včasih so celo na meji obsedenosti. Prepričani so, da je posesivnost v resnici samo znak ljubezni.

Škorpijonom duša dvojčica pokaže, da je ljubezen v resnici sestavljena iz občutka varnosti, zaupanja in resnične predanosti.

Strelec: povezanost ne vzame svobode

Strelci naravnost obožujejo svobodo, zaradi česar se včasih težko spustijo v razmerje. Bojijo se, da bi jih partner omejeval in da bi zaradi tega morali zapostaviti sebe in lastne interese.

S pomočjo duše dvojčice strelci ozavestijo, da se lahko resnično povežejo z drugimi ljudmi in zgradijo trdne odnose, obenem pa ohranijo občutek svobode.

Kozorog: dobra kariera ni zagotovilo za srečno življenje

Delovni in disciplinirani kozorogi so za karierni uspeh pripravljeni narediti vse. Pripravljeni so zapostaviti lastno zdravje in odnose. Lahko se ženejo tako dolgo, da se celo soočajo z izgorelostjo.

Duša dvojčica jim pomaga na poti do spoznanja, da "uspeh" v resnici niso karierni dosežki temveč polno, zdravo, srečno življenje.

Vodnar: pomembno je, da smo povezani z lastnimi občutki

Vodnarji so lahko izjemno uspešni v logičnem sklepanju in analiziranjem, a njihova pogosta težava je ta, da si želijo racionalizirati lastne občutke, namesto, da bi si jih preprosto pustili čutiti.

Ob duši dvojčici lahko vodnarji lažje prepoznajo svoje občutke, se z njimi povežejo in jih tudi razrešijo.

Ribi: pomembne so tudi lastne bitke in skrbi

Empatične ribe bi naredile vse, da lahko pomagajo svojim bližnjim. Nanje se ljudje pogosto obračajo po nasvete in podporo, ribe pa ob tem pogosto zanemarjajo lastne težave, bitke in bolečine.

Duša dvojčica ribam pomaga, da se osredotočijo nase in razrešijo tudi lastne težave, obenem pa ohranijo svojo empatijo.

Prirejeno po: collective.world