Ljubezenski horoskop za MAREC

Preberite si ljubezenski horoskop, ki ga je napisal horoskop.si. 

Ljubezenski horoskop za MAREC (foto: shutterstock) shutterstock
3. 3. 2023

OVEN

V začetku marca, ko bo aktivna energija znamenja ribi, lahko na področju čustev končno dosežete več, vendar le v primeru, če boste tolerantni. Nekaj vas preveč spominja na preteklo izkušnjo, zato boste tokrat kar se da previdni. Preživite sredi meseca, ko se boste odločali o ljubezenskih zadevah, več časa na mirni lokaciji, kjer boste sami s svojimi mislimi. Glede dolgoročnih odločitev pa raje počakajte še nekaj časa. Proti koncu meseca vas bos prijetno presenetila domišljija nekoga, ki ga sicer že dolgo poznate. Navdušeni boste nad simpatično energijo, ki prihaja v vaše naročje. Globoke spremembe, po katerih hrepenite, se bodo končno uresničile. 

BIK

Všeč vam bo, da vas bodo v začetku marca spremljale majhne skrivnosti, zato bodo določene čustvene vibracije šle po tisti poti, ki vam je namenjena. Pozorni bodite, berite med vrsticami, po drugi strani pa se prepustite in spontano uživajte v prijetnem objemu. Vezani poiščite stične točke, saj se boste stežka zadrževali pred tem, da ne bi v kočljivi situaciji izbruhnili. Druga polovica marca obeta več pozitivnih vibracij in izrazitih čustev. Ne zapirajte se vase, ne sprašujte se predolgo o določeni zadevi, saj očitno preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti. V ljubezni pokažite več izvirnosti in strasti, kar konec meseca ne bo težko, saj vas bo navdihovala ugodna Venera. 

DVOJČKA

Razmerja bodo v začetku marca, ko vas bo objela energija znamenja ribi, težka in obremenilna. Priznajte si, da v zadnjem obdobju na področju čustev niste rešili vsega najbolje, zato se ponavljajo eni in isti problemi, ki jim ni videti konca. Z bolj premišljenimi koraki boste morda imeli srečo, da se rešite iz negativne situacije, v kateri ste se znašli. Pri pogajanjih več poslušajte in manj govorite. Ko govorite, naj bo to bolj premišljeno. Na vsako vprašanje boste sposobni ustrezno odgovoriti, ko boste bolj jasni, kratki in jedrnati. Vzemite si večkrat čas zase in za ljudi, ki so vam pomembni in jih imate radi. 

RAK

Bodite v prvih dneh marca, ko se bo Venera nahajala v znamenju ovna, pozorni na izrečene besede, saj bi se lahko z osebo, ki vam je zelo všeč zapletli v resen konflikt. Neiskrenost bo tista, ki vas bo v čustveno obarvanih odnosih močno vznemirjala. Priznati si morate, da je za vami nekaj napornejših situacij, zato bodite pametnejši in prvi popustite. Raje premislite o spremembah. Počasi boste našli nekaj pravih odgovorov, le prehitevati ne smete. Vse bo proti koncu meseca, ko Sonce prehaja v ovna potekalo brez zavlačevanja. Pomagate si lahko z dodelanim scenarijem in popolnoma iskrenim pristopom. Prebudila se bo želja po spremembah. 

LEV

Vezani levi in levinje, zaradi energije rib v začetku marca sledijo poglobitve, le svoje zaupanje ohranite na pravem mestu. Pri tem pa boste morali biti bolj odločni. Samski, kjer je volja, je odprta pot, zapomnite si to in vztrajate pri začrtanih poteh. Nekoga, ki vam je zelo všeč ne poznate dovolj dobro, zato zberite še nekaj informacij. Pred vami so v sredini marca dnevi, ko ne boste preveč komunikativni, saj boste obremenjeni sami s seboj ter s svojimi s čustvi obarvanimi težavami. Sprostite se in ne bežite pred resničnostjo. Žal morate popustiti, če si ne želite nakopati zamer. V zadnjih dneh marca boste iz vseh strani dobivali spodbudo zato boste nadvse zadovoljni in sproščeni. Zastavili si boste tudi bolj drzne cilje.

DEVICA

Ker vam energije na začetku marca vam ne bo manjkalo, si skušajte na področju ljubezni ustvariti čudovite trenutke. Zanimalo vas bo tudi duhovno področje, in sicer v bolj v praksi. Veliko negativnih vzorcev se je umaknilo in ta s čustvi obarvana energija bo v sredini meseca potekala sproščeno. Poglobite se v svoje sanje in pretehtajte, ali so realne ali ne. Zadnje dni marca prehajate na ljubezenskem področju v fazo, ko so zapleti za vami in se vam obeta bolj sproščeno življenje. Ljubezenske zvezde vam bodo tudi če ste že dlje časa samski naklonjene. Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi določenih govoric, ki vas bodo vključevale.

TEHTNICA

Ljubezenska srečanja bodo v začetku meseca marca, ko se bo Sonce nahajalo v ribah, obogatena z globokimi povezavami. Bolj kot običajno boste senzibilni, občutili boste potrebo po skladnosti. V zadnjem delu marca, ko se bo Sonce združevalo z energijo ovna, lahko vpliv prebudi prebudil nekdanje ljubimce in ljubice, skratka preteklost, s katero bo potrebno prekiniti, tudi če vas bo mikalo, da bi določeno zgodbo obnovili. Rešilo vas bo poudarjanje lastnega jaza, kar pa za vas niti ne bo tako enostavno. Zopet se lahko znajdete v fazi neodločnosti. V ne najbolj prijetni situaciji pa se bodo prebudila tudi speča čustva. 

ŠKORPIJON

Dramatična situacija na področju čustev, ki je boste nepričakovano deležni, bo odlična rešitev, da se spomnite, kaj je za vas zares pomembno. Veliko stvari, ki se bodo dogajale, vas bodo motile, zato jim boste težko sledili. Sredina meseca bo ugoden čas za ljubezenska dogajanja in za novosti, ki prihajajo. Na zelo iznajdljiv način boste poiskali pravo rešitev za svoje s čustvi obarvane težave. Tudi samskim škorpijonom in škorpijonkam ne bo dolgčas, saj vam bo določen izziv prebudil speča čustva. Kljub temu, da vam nekatere spremembe morda ne bodo všeč, se boste hitro navadili nanje. Z energijo ovna utegnete v zadnjih dneh marca povedati vse naenkrat, ob izbruhu čustev in iskrenosti se boste boljše počutili.

STRELEC

Pri tistih strelkah in strelcih, ki ste na začetku razmerja, bo v ospredju iskrena komunikacija, ki lahko marsikaj razkrije. Vse skupaj vas bo opogumilo, da poveste kar vam leži na duši. Z nekaj zbranosti v pravem trenutku lahko dosežete v ljubezenskih odnosih prijetno stanje. V zadnjem delu marca, ko se bo Sonce nahajalo v ovnu, prihajajo čudoviti trenutki. Presenečali boste z najbolj temperamentno stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo vsem všeč. Vse se bo odvijalo hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome in vas vznemirjale. Vezani, poskrbite za dovolj druženja s svojo ljubljeno osebo.

KOZOROG

V marec stopate na področju čustev zmedeni. Prijateljstvo in ljubezen si bosta izredno blizu, kar vas bo jezilo, saj si želite dorečene zadeve in mir, kar se tiče čustvenega področja. Upoštevajte pravila igre, saj boste v nasprotnem primeru razočarani. Samski, nekdo, ki je veliko starejši bo pustil pečat in vas presenetil. Bodite brez skrbi, tokrat bo dovolj posluha tudi za vaše ideje. Konec marca ne boste najbolj razumevajoči, kar lahko nekoga zmoti in hkrati odbije od tega, da bi se vam približal. Vezani, spoznali boste, da želite popestriti razmerje, toda najprej morate nasprotni strani bolj prisluhniti. Pogum tokrat ne bo najboljša izbira.

VODNAR

Vezni vodnarji in vodnarke, vse zadeve na ljubezenskem področju raje še enkrat pretehtajte in nikar ne odlašajte s pomembno odločitvijo. Posvetujte se z nekom, ki vas zelo dobro pozna in je do vas direkten in iskren. V razmerju boste sredi meseca zaznali, da se končno nekaj premika. Z več strani bodo proti koncu meseca, ko vas bo objela energija ovna, vsi želeli vplivati na vas in na vaše želje, kar bo povzročilo nekaj nervoze. Na prvo mesto postavite tiste, do katerih veliko čutite. Bodite konec meseca kar ste, še nikoli prej to ni bilo tako enostavno. Vaš odnos z ljubljeno osebo bo morda na večji preizkušnji, vendar se bo po pogovoru vse skupaj zavrtelo v pozitivno obarvano smer. 

RIBI

Ljubezen bo v začetku marca, ko boste obremenjeni sami s sabo, bolj v spečem stanju. Probleme vam bodo povzročale nenadzorovane misli, ki bodo ves čas silile na plano. Najboljša možnost je, da se umirite in počakate, da bodo težki dnevi minili. Preveč ste zaupljivi in morda celo naivni, kar bo potrebno počasi spremeniti. Nekdo vas s svojim načinom obremenjuje, zato se naučite postaviti meje. Konec marca bo povezan s čustvi in simpatičnimi komplimenti. Počutili se boste odlično, videti boste odlično in vse česar se boste na ljubezenskem področju lotili, bo odlično. Samski, izbrati boste morali novo pot, saj se vam vse skupaj nekoliko zapleta.

Pripravil: Horoskop.si

POGLEJTE SI PODKAST, v katerem smo govorili o tem, kako izboljšati komunikacijo in s tem naš stik s seboj, s svojimi bližnjimi in s širšim svetom.