6 introvertiranih znamenj (ki uživajo doma)

Družabno življenje je sedaj na veliki preizkušnji, saj telefonski pogovori in razna sporočila žel ne morejo popolnoma nadomestiti pristnih stikov v živo. Najtežje vse to prenašajo ekstrovertirana astrološka znamenja, ki hrepenijo po neprestanem delovanju - to so običajno ognjena in zračna znamenja. 

6 introvertiranih znamenj (ki uživajo doma) (foto: pexels) pexels
19. 11. 2020

Vodna in zemeljska znamenja pa so običajno bolj obrnjena vase oz. bolj introvertirana. Ko so sami, lahko pridejo do pomembnih spoznanj.

To so: 

1. Bik

Biki so ljudje, ki enostavno morajo imeti svoj prostor in mir samo zase. V trenutkih samote in tišine znajo rešiti marsikaj. Dom je njihovo zavetje, zato jim trenutno stanje niti ne povzroča tako velikih težav, saj se radi zadržujejo v njem. Tudi ko imajo priložnost, neradi neprestano in brez razloga zapuščajo svoje domače svetišče. Nimajo močne potrebe po tem, da svoje zadeve in odločitve razlagajo drugim, so bolj samosvoji in introvertirani ljudje.

2. Rak 

Raki so že po naravi zelo občutljivi za preveč zunanje spodbude. To zodiakalno znamenje je tako zelo občutljivo na vibracije in zunanjo energijo, da se navadno skrivajo v svoji lupini, ko postane zanje vsega preveč. To sicer ne pomeni, da niso družabna bitja, vendar se običajno družijo z določenim namenom oz. manjšim krogom ljudi, ki jim zaupajo. Radi pa se zaprejo v svoj svet in se ne sramujejo svoje introvertirane narave, saj so raje sami, kot da bi bili obkroženi z negativnimi ljudmi.

3. Škorpijon 

Škorpijon je znamenje, ki se raje drži tesnega in zaupanja vrednega kroga ljudi, zato so mu v tem obdobju dovolj njegovi bližnji. Ne marajo preveč delovati navzven, radi se potopijo v svoj skrivnosten svet pod gladino. V svojem življenju se kljub temu, da jim pripisujemo strast, radi zaprejo vase in tako kujejo nove podvige. Čas, ko ne vidijo znancev in prijateljev, je zanje nekakšen čas osamitve, počitka in poglobitve.

4. Kozorog

Kozorog se v življenju precej osredotoča na svojo individualnost in ko je v svojem naletu, nima potrebe, da bi v svoje aktivnosti vključeval druge. Kozorogi imajo skrivno plat svoje osebnosti in le ta se najboljše počuti, ko jo vsi pustijo pri miru. Kozorog morda nobenemu ne zaupa dovolj, zato je velikokrat rad sam. Njegova introvertirana narava je pogosto povezana s tem, da se želi počutiti varno.

5. Ribi

Znamenje ribi so zagotovo introvertirani ljudje, ki pogosto živijo v svojem malem svetu. Vanj ne spustijo skoraj nikogar, zato jim čas v izolaciji ne predstavlja tako velikih težav. Ribi so vajeni biti sami s seboj, vajeni so ustvarjati in se podajati v svoja iluzorna prepričanja, ki pa jih običajno ne želijo deliti z drugimi. To vodno znamenje se lahko ves čas spreminja, kar pomeni, da se precej lažje kot ostala znamenja prilagajajo novim situacijam. 

6. Devica

Devica pa najbolj uživa, če lahko pospravlja in ureja svoj dom oz. ko si lahko vzame dovolj časa, da je vse kot iz škatlice. Prav tako si doma rada vzame čas zase ter poskrbi za lepotne rituale, zaradi česar se počuti bolje v svoji koži, čeprav se ji zdi, da nikoli ni dovolj popolna. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: 

Horoskop: 2 ženske, ki jima družina in dom pomenita največ

ali pa Katera znamenja najbolj uživajo v karanteni?