Horoskop: 2 ženske, ki jima družina in dom pomenita največ

Vsi smo vključeni v družinske odnose in zgodbe. Nekaterim le ti pomenijo več, drugim manj. Katerim ženskam zodiaka pa dom in družina pomenita največ?

Horoskop: 2 ženske, ki jima družina in dom pomenita največ (foto: profimedia) profimedia
10. 9. 2021

RAKICA

Seveda, rakica! Najbolj družinsko znamenje zodiaka! 

Rakica je ženska, ki skozi življenje najbolj potrebuje povezanost z družino ter s svojimi koreninami. Za svojo družino bi naredila vse! 

Zelo rada tudi raziskuje svoje prednike in skuša čim bolj podrobno izvedeti, od kod izvira. Močno vez ima običajno stkano z mamo, ki je njena zaveznica tudi v kasnejših letih. Tudi če živi daleč stran, z družino vedno ohranja kontakte in skuša poglabljati odnose. Zavezniška je tako do otrok, kot tudi do svojih staršev.

Pomemben člen v njenem življenju so tudi babice in dedki, katerim rada zaupa svoje najgloblje težave. Ker je njena vladarica Luna, je zelo občutljiva in vsak prezir s strani družine, ali napačen korak jo močno, močno prizadene. Občutljiva je tudi takrat, ko nekdo od družinskih članov pozabi na njen rojstni dan ali pomemben dogodek. 

BIKICA

Tudi bikica ima pripadnost k družini zapisano že v zvezdah. Tudi, ko pride čas, da se osamosvoji, se bo bikica po zavetje vedno obrnila k primarni družini. Ona je tista, ki z veseljem organizira razna družinska srečanja in se trudi, da na njih nihče ne bi manjkal. Skuha najbolj slastna kosila in je pozorna na vse podrobnosti. K njej bodo otroci vedno prišli po tolažbo.

Njeno veliko srce nudi še več topline, če kdo od družinskih članov morda zboli. Takrat je sposobna pustiti vse svoje obveznosti in nesebično priskočiti na pomoč. To sicer stori v vseh primerih, ko nekdo potrebuje njeno pomoč. Njeni najlepši trenutki so ob domačem ognjišču, ob bogato obloženi mizi in obkrožena s svojimi najbližjimi. To bi vedno zamenjala za kakršnokoli drugo zabavo, ki morda ostalim znamenjem bolj diši.

Celoten članek na horoskop.si

Poglejte si še: