Katerim znamenjem bo obdobje Marsa v Tehtnici (do 30. oktobra) najbolj naklonjeno?

 

 

Mars se je 16. septembra začel gibati v znamenju tehtnice, kjer se bo nahajal do 30. oktobra, ko nadaljuje pot v znamenju škorpijona. Notranja energija se umirja, borbenost se umika, prihaja želja po umirjenem udejstvovanju ter zbliževanju na področju čustev.

Katerim znamenjem bo obdobje Marsa v Tehtnici (do 30. oktobra) najbolj naklonjeno? (foto: profimedia) profimedia
21. 9. 2021

Kljub vsemu, kar se trenutno dogaja, se lahko sedaj zgradijo bolj trdni mostovi. 

OVEN

Ovni se običajno dobro počutite, ko je prebujena vaša borbenost, sedaj v času jeseni pa vam bo skladna energija Marsa v tehtnici več kot pisana na kožo. Znali boste poiskati stik s sabo, prenehali boste z brezglavim hitenjem, zato lahko na vseh področjih pričakujete veliko bolj ugodne rešitve ter možnosti, ki vodijo k temu, da si postavite realne temelje za prihodnost. Črtali boste misli in ljudi, ki vam onemogočajo, da bi delovali tako, kot si želite. Izogibali se boste konfliktom, prerekanju in agresiji, nakopičeno energijo raje sprostite s športom.

DVOJČKA

Raztreseni dvojčki se boste v obdobju z Marsom v tehtnici končno začeli notranje umirjati. Postali boste bolj prijazni ter bolj osredotočeni na svoje in tuje potrebe. Marsikoga boste presenetili s svojo ustrežljivostjo ter noto sočutja. Na področju ljubezni in odnosov boste bolj zaupali, dvomi in nakopičeni strahovi se umikajo, kar vam bo omogočilo bolj lahkotno delovanje. Sedaj boste imeli večjo sposobnost govoriti o težkih temah s stopnjo milosti in ljubezni, ki vam ju običajno primanjkuje. Brez težav boste znali ubrati pravo strategijo, ki vas vodi v napredek.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, Mars, vaš vladar, vam prinaša spontanost, premišljene odločitve in prijetno počutje. Nakopičene strasti se bodo odvajale sorazmerno, kar vam bo omogočilo, da svoj odnos razvijete do višje stopnje. Pričakujte več stabilnosti ter diplomatske rešitve, ki bodo na področju kariere in denarja ustvarile uspešen dialog. Mars je planet motivacije in zagona, zato se boste še posebej zavedali pomena odnosov v svojem življenju. Znali se boste pogovoriti ter prisluhniti sogovorniku.

STRELEC

Strelci, z ugodnim Marsom boste končno sposobni odpraviti brezglavost ter se umirjeno podati k reševanju situacij tako doma kot tudi v službi. Izkoristite obdobje harmonije v pravi smeri in se ne izmikajte tveganju, ki je lahko tokrat zelo uspešno. Ravnanje s financami bo veliko bolj uspešno kot v preteklem obdobju. Osredotočite se bolj intenzivno na vzrok zadev, ki vas skrbijo že dlje časa, nikar se ne izmikajte soočenjem, saj vam prinašajo prave odgovore.

Pripravil: Horoskop.si

ali pa Kateri hobi je najprimernejši za vaše znamenje?