Horoskop: 3 kraljice (in kralji) drame

12. 2. 2021
Deli
Horoskop: 3 kraljice (in kralji) drame (foto: pexels)
pexels

Kdo ima rad dramo in kdo je ne prenaša? 

3 ZNAMENJA, KI HREPENIJO PO DRAMI

To so znamenja, ki ves čas hrepenijo po dogajanju, zapletih in s tem tudi večkrat ustvarijo pravo dramo v svojem življenju in v življenju drugih.

1. LEV

Lev je predstavnik zodiaka, ki s svojim kraljevskim delovanjem (brez da bi to želel) večkrat povzroči dramo, kjerkoli se pojavi. V odnosih, v službi, doma... Lev je povsod tisti, ki sproža dogajanje. Težko ostane tiho in težko se prilagodi, zato se ob njem navadite, da se lahko v trenutku vse dramatično spremeni. 

2. DVOJČKA

Dvojčki, ki jim je v večini vseeno, kaj si o njih mislijo drugi, radi povzročajo dramo sebi in drugim. V svojem zagonu težko pozabijo, da je lahko nekdo užaljen in da imajo tudi drugi svoje potrebe. Največjo dramo dvojčki ustvarjajo, če so zapuščeni, takrat se za trenutek njihov svet popolnoma podre. In seveda, oni niso nič krivi.

3. ŠKORPIJON

Če poznate škorpijone, dobro veste, da so težko umirjeni, prilagodljivi in razumljivi. Oni so na samem vrhu, ko je potrebno ustvariti dramo. Pestro dogajanje in nepredvidljive situacije jih vznemirjajo v pozitivni smeri. Če jim je kdaj dolgčas, bodo hitro poskrbeli, da se bo to spremenilo, tudi če to pomeni, da bodo iz malenkosti povzročili dramatično situacijo.

3 ZNAMENJA, KI SE DRAME IZOGIBAJO

To so znamenja, ki želijo živeti umirjeno življenje, brez drame in zapletov. Najraje se umaknejo in težave rešujejo v miru.

1. BIK

Bik je znamenje, ki beži pred konflikti in naredi vse v smeri čim bolj umirjenega življenja. Glasno dretje in jok mu sprožata negative občutke. Hitre reakcije bika vznemirjajo, zato se pred njimi raje zaščiti ali pa se jim diplomatsko umakne. Težko prenašajo tudi ljubljeno osebo, ki rada povzroča dramo.

2. RAK

Rak je najbolj nežno znamenje zodiaka, ki deluje zelo umirjeno. Čeprav na znotraj trpi in ima težave, se bo močno izogibal drami, ki ga plaši. Konflikti in izsiljevanja so nekaj, česar se rak zelo boji in pred čemer se zapira. Čeprav so solze rakove zveste spremljevalke, rak s svojim jokom nikoli ne povzroča rane, ampak trpi sam s sabo.

3. TEHTNICA

Tehtnica, ki nosi v sebi ravnovesje, je znamenje, ki se drami še kako izogiba. Tehtnica beži od ljudi, ki reagirajo preveč dramatično, saj se z njimi ne more poistovetiti. Tehtnica ne podpira ljubosumnih napadov, kričanja in igranja vloge žrtve, zato si skozi življenje prizadeva k temu, da vse kar se dogaja teče gladko in seveda kar se da harmonično.

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: 4 znamenja, ki potrebujejo največ pozornosti v odnosih

in 4 znamenja, ki so sprva najbolj zadržana in zaprta

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu