Astrološka znamenja, ki najhitreje odpustijo

Astrološka znamenja se zelo razlikujejo glede na to, kako dolgo gojijo zamere in kako hitro nekomu odpustijo. Poglejmo si, katera od njih so najbolj prizanesljiva.

Astrološka znamenja, ki najhitreje odpustijo (foto: profimedia) profimedia
5. 7. 2022

1.  Ribi

Ribe pogosto odpuščajo še več, kot bi bilo potrebno – in včasih preveč za njihovo dobro. Če bi Ghandi in mati Tereza imela otroka, bi bil ta zagotovo riba. Prežete so s sočutjem in skromnostjo, kar lahko nekateri ljudje začnejo izkoriščati. Njihova težava je v tem, da so preveč empatični in bodo odpustili nekomu že samo zato, ker ne želijo, da bi se ti počutil krivega (ne glede na to, kako napačno stvar so naredili).

2.  Rak

Raki se zelo radi opravičujejo za vse mogoče stvari (za katere sploh niso krivi ali odgovorni). Prav tako bodo vedno sprejeli iskreno opravičilo. Velikokrat celo sočustvujejo z neumnim razlogom, ki si ga nekdo izmisli kot izgovor, da jih je prizadel – čeprav se zavedajo, da je lažen. Že v preteklosti so se opekli zaradi prehitrega odpuščanja, a še vedno držijo roko nad odprtim ognjem, misleč, da bo tokrat drugače.

3.  Vodnar

Vodnarji odpuščajo zaradi višjega razloga – da ohranijo nekaj dobrega, kot je npr. prijateljstvo ali partnerska zveza. Odpustili bodo takrat, ko bodo slišali iskreno obžalovanje ali če se jim bo zdelo, da je osebi vredno dati še eno priložnost. Zavedajo se, da sovraštvo razžira telo od znotraj navzven, zato se trudijo znebiti se zamer. Nima smisla uničevati sebe samo zato, ker je bil nekdo drug nepremišljen.

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: 3 znamenja, za katera bo JULIJ še posebej dober