Vedno jih skrbi! Ta 4 znamenja v razmerju pogosto predvidevajo NAJSLABŠE

Kdo je nagnjen k črnim scenarijem? Najpogosteje posamezniki, ki so rojeni v naslednjih znamenjih. 

Vedno jih skrbi! Ta 4 znamenja v razmerju pogosto predvidevajo NAJSLABŠE (foto: profimedia) profimedia
14. 12. 2022

Rak

Raki pretirano razmišljajo in imajo ponavadi težave s samozavestjo. Kadarkoli gre v razmerju kaj narobe (čeprav je lahko samo malenkost), jih začne skrbeti, da je to znak, da jih bo druga oseba zapustila. Če se ta oseba obnaša nekoliko drugače kot običajno (in npr. potrebuje malo predolgo, da odgovori na sporočilo ali je med večerjo malo bolj tiho, kot ponavadi), potem bo rak domneval, da je problem on, da je naredil nekaj narobe in bo zato končal z zlomljenim srcem. Rakom je težko uživati v trenutku, saj jih vedno skrbi, da bo šlo kaj hudo narobe in bo vsega kmalu konec.

Škorpijon

Škorpijoni se zaprejo sami vase že, ko gre narobe najmanjša malenkost, ker se bojijo, da se bo razmerje končalo. Bojijo se zlomljenega srca in tega, da bi se počutili neumno, da so se sploh spustili v to. Na prvi pogled se morda zdijo neustrašni in nepremagljivi, vendar so neverjetno občutljivi. Tudi najmanjše stvari si jemljejo k srcu. Če prizadanete njihova čustva, obstaja možnost, da vas bodo za vedno izločili iz svojega življenja. Vedno predvidevajo najsabše, zato lahko iz odnosa odidejo, ne da bi vam sploh dali priložnost, da se pogovorite in razjasnite nesporazum.

Kozorog

Kozorogi so ciniki. Zavedajo se, da je ta svet lahko temačen, zato od drugih ne pričakujejo veliko. Njihova pričakovanja so zelo nizka. Čeprav bodo veliko bolj zaupljivi, ko bodo našli pravo osebo, pa bodo v zgodnih fazah razmerja še vedno predvidevali najslabše. Težko jim je dojeti, da so spoznali nekoga, ki je resnično dober, nekoga, ki jih nakoncu ne bo pustil na cedilu. Še nekaj časa bodo ostali pozorni in namesto s svojim srcem razmišljali z glavo. In njihova glava jim govori, da večini ljudi ni mogoče zaupati. Če želite spremeniti njihovo mnenje, morate dokazati, da niste kot ostali – da vam je za njih res mar.

Oven

Ovni so temperamentni, zato lahko pobesnijo že zaradi nepomembnega nesporazuma. A čeprav se hitro ohladijo, to ne pomeni, da bo njihov partner storil enako. Ker so ovni vedno pripravljeni na razburjenje, lahko po nesreči povzročijo težave tam, kjer jih ni. V odnosih vedno domnevajo najslabše, ker so jih tako naučile izkušnje. So neodvisno znamenje, zato se zavedajo, da ne potrebujejo nikogar – a včasih lahko to povzroči, da z drugimi ravnajo nekoliko bolj strogo, kot bi bilo potrebno. S tem ne želijo nikogar prizadeti, temveč le zaščititi sebe.

Vir: collective.world