Oba predsedniška kandidata sta po horoskopu BIK. Kaj je za to znamenje značilno?

Tako Nataša Pirc Musar, kakor tudi Anže Logar praznujeta v mesecu maju in sta po horoskopu bik. Kaj je za to znamenje značilno?

Oba predsedniška kandidata sta po horoskopu BIK. Kaj je za to znamenje značilno? (foto: profimedia) profimedia
24. 10. 2022

Znano je, da se bosta v drugem krogu za predsedniški stolček potegovala Nataša Pirc Musar ter Anže Logar. Oba kandidata imata svoja načela, želje in obljube, imata pa nekaj skupnega; astroznamenje.

Nataša Pirc Musar je rojena 9. maja, medtem ko Anže Logar slavi 15. maja. Oba sta torej rojena v znamenju bika. Kaj je zanje značilno?

Bik je zemeljsko znamenje

Ljudje, rojeni v znamenju bika, veljajo za izjemno prizemljene in stabilne posameznike. So realisti, ki se pri sprejemanju odločitev zanašajo na dejstva. Radi so ustaljeni, veliko jim pomeni rutina, občutek stabilnosti in materialne dobrine. Cenijo tradicijo, so izjemno zanesljivi in ne veljajo za ljudi, ki bi hitro spreminjali svoje mnenje.

Njihove osnovne vrline so zanesljivost in predanost. Veliko ljudi zemeljska znamenja doživlja kot suhoparna ali celo dolgočasna, vendar se je po praktičen nasvet najbolje zateči ravno k njim.

Zemeljska znamenja so v svoji biti poštena, iskrena in se trudijo držati dano besedo. Obenem ti ljudje veljajo za močne, delovne in ambiciozne. Zavedajo se, da so sami odgovorni za doseganje svojih ciljev, zanje pa so pripravljeni narediti prav vse. Ker radi vplivajo na družbo, jih pogosto pritegne ravno politika.

Preberite več o zemeljskih znamenjih >

Katere so značilnosti bika?

Zvestoba: Ni je stvari, ki je biku pomembnejša, kakor zvestoba. V odnosih ne prenesejo izdaj, obenem pa vedno ostajajo tudi zvesti sebi in svojim načelom.

Tradicionalnost: Bikom veliko pomeni tradicija. Radi živijo tako, kot so živeli njihovi predniki in niso pretirani ljubitelji sprememb. A to še ne pomeni, da živijo popolnoma enako, kakor v preteklosti; tradicijo modernizirajo in prilagodijo lastnim načelom.

Zanesljivost: Kot že omenjeno, so biki izjemno zanesljivi in stabilni. Svojim bližnjim so vedno pripravljeni nuditi podporo in jim dati nasvet, ko ga potrebujejo.

Trma: Ljudje, rojeni v znamenju bika, veljajo za precej trmaste. Ko se za nekaj odločijo, so pripravljeni vztrajati do konca in skoraj nemogoče je, da bi si premislili ali obupali.

Ljubezen do razkošja: Biki naravnost obožujejo udobje in razkošje. Radi imajo lepe stvari, z veseljem si privoščijo vrhunska razvajanja ter pogosto uživajo tudi v gurmanskih okusih.

Prizemljenost: Biki niso eni tistih ljudi, ki so z glavo v oblakih. Zavedajo se dejstev in ostajajo realni tudi takrat, ko se soočajo z izzivi.

Strast: Tudi, če so realisti, so biki izjemno strastni. Trdno so pripravljeni delati za tisto, kar si želijo z vsem srcem in verjamejo, da lahko dosežejo vse, kar si zamislijo.

Zaradi svojih lastnosti se biki lahko odlično znajdejo tudi na predsedniškem položaju, seveda pa je vsak človek drugačen, zato tudi horoskopske lastnosti ne definirajo nujno tega, kakšen predsednik ali predsednica nas čaka.