Česa se lahko naučite od LEVA?

Kaj je tisto, kar bi se lahko ostala astrološka znamenja naučila od levov, namesto da vam gredo zaradi svojih izrazitih lastnosti včasih na živce?

Česa se lahko naučite od LEVA? (foto: profimedia) profimedia
14. 8. 2022

Levi, ki spadajo v skupino ognjenih znamenj so drzni, energični in pogumni. Kot kralji in kraljice zodiaka so naravni voditelji, pripravljeni rjoveti in si pogumno utirati pot. Med najboljšimi lastnostmi so zvestoba, pogum in samozavest, v negativnem smislu pa so lahko egoistični, preveč ponosni in arogantni. Usmerjeni so v akcijo z močno potrebo po samoizražanju, njihovo dostojanstveno vedenje vzbuja spoštovanje. 

Kaj je tisto, kar bi se lahko ostala astrološka znamenja naučila od levov, namesto da vam gredo zaradi svojih izrazitih lastnosti včasih na živce?

OVEN

Ovni in levi ste znani po tem, da se zelo hitro osamosvojite, vendar levi kljub temu ostanejo predani in povezani s svojo družino skozi življenje. Naučite se od njih, da biti močno povezan ni nič slabega, le tako bodo tudi ostali sorodniki cenili vašo toplo naravo in se v kriznih časih obrnili na vas. Oven bi se od leva lahko naučil tudi biti bolj zaščitniški do svojih najdražjih in ceniti svoje družinske korenine. 

BIK

Biki, vztrajnost je sicer tudi vaša lastnost, odločnosti pa bi se lahko naučili od leva. Levi so zelo vztrajni in odločni, zaradi česar so precej neustavljivi, vedno pripeljejo česar se lotijo do konca, medtem ko se bik tik pred koncem večkrat utrudi in odneha. Prevzemite njihov neomajni optimizem, ki zagotovo učinkuje tudi takrat, ko je pot do doseganja ciljev kamnita.

DVOJČKA

Dvojčki, ki se zelo radi prilagajate drugim, bi se morali od leva naučiti biti bolj zvesti prijatelji v dobrem in slabem. Opazujte leva, kako je v prijateljskih odnosih zvest, radodaren, ter vedno na voljo, ko ga kdo potrebuje. Tako zelo je velikodušen, da zna včasih potrebe prijatelja postaviti pred svoje, česar bi se dvojčki morali naučiti od njega. Obe znamenji znata deliti komplimente, vendar so komplimenti leva vedno bolj iskreni.

RAK

Raki bi se lahko od leva naučili biti bolj samozavestni ter stabilni, tudi takrat ko nosite s sabo bolečino. Opazujte leve, ki so močni, pogumni in pripravljeni prevladati nad vsem, česar se lotijo. Če jim boste sledili se ne boste več skrivali v ozadju, saj boste spoznali, da je odločnost, povezana z vztrajnostjo nekaj, kar vam lahko olajša življenje. Od njih se lahko naučite tudi tega, da to da ste občutljivi ni dobro pokazati širnemu svetu.

LEV

Lekcija leva, ki jo lahko zaznate ob srečanju z drugim levom je, da egoizem včasih zavira rast odnosov. Naučite se lahko tudi, da biti v središču pozornosti sicer izgleda zelo privlačno, vendar ne pomeni, da vas bodo zaradi tega drugi imeli raje.

DEVICA

Device, ki ste zadržane in sramežljive, se lahko naučite od leva kako izstopiti iz svoje lupine in biti bolj družabni. Levi vam bodo pokazali, kako se znebiti vseh dvomov in predsodkov in si olajšati življenjsko pot. Način izražanja ki ga imajo je prijeten, simpatičen in prepričljiv, zato se device čim prej naučite od levov da česar ne izrazite verjetno ostane skrito ali nerešeno.

TEHTNICA

Tehtnice, ki ves čas plavate v neodločnosti, se lahko od leva naučite, kako biti bolj odločen. Samozavest je ključnega pomena, saj je glavni faktor, ki prebuja odločnost. Levi znajo biti močni in ukazovalni, in tega se ne bojijo pokazati. Od njih se lahko naučite, da omahovanje in nizanje dvomov ni nikoli prava rešitev na poti k temu, da vzamete življenje v svoje roke.

ŠKORPIJON

Škorpijoni in levi uživate v soju žarometov, le da se lev nikoli ne obremenjuje da ne bi bil opažen in da si ga nebi zapomnili. Škorpijoni prebudite v sebi kanček levove neobremenjenosti ter občutek, da je prav, da imate v življenju visoke standarde. Znebite se očitkov in občutka krivde, ki vas neprestano preganja, ter delujte kot lev, za katerega sta užitek in razkošje najboljša razvada.

STRELEC

Strelci se lahko od levov, ki so prav tako kot vi povezani z ognjem naučite, kako biti bolj predani in trdni v medsebojnih odnosih. Zabavni in spoštljivi levi se znajo v odnosih soočiti tudi ko se pojavijo težave. To je točka, ko strelec običajno zbeži.  Ko levi podarijo svoje srce, so neizmerno zvesti in pripadni, kar pa je za strelca običajno težka naloga, saj ves čas bega sem ter tja, tako fizično kot tudi čustveno.

KOZOROG

Kozorogi, ki si zelo težko privoščite nekaj zase bi se morali naučiti od levov, da je najprej potrebno poskrbeti zase, se razvajati ter si dovoliti izpolniti svoje želje. Radodarni levi so sposobni prijateljem in družini brez da bi karkoli pričakovali v zameno nuditi finančno pomoč. To je nekaj, kar bi moral tudi kozorog kdaj narediti. Poskrbeti zase in za bližnje, saj mu finančno stanje to običajno omogoča.

VODNAR

Vodnarji ste sicer zelo svobodni, v ljubezenskih odnosih celo preveč, zato bi se morali od leva naučiti kako delovati bolj predano ter biti bolj zvesti. Čeprav so levi družabni in radi flirtajo, nikoli ne bodo, če so zaljubljeni prevarali. Ko se nekomu zavežejo, to vzamejo resno, kar pa je za vodnarja običajno težava, saj ves čas stremi po novostih.

RIBI

Ribice se lahko od levov naučite kako sprejeti sebe takšne kot ste in biti ponosni nase. Opazujte leva, ki hrepeni po uspehu ter zadovoljstvu, saj je to ključni prvi korak na poti do veličine. Samozavest, odločnost in naravno vodenje levu omogočajo da je ponosen nase, ravno to je tisto, česar bi se morale ribice, ki se neizpopolnjene zadržujete v ozadju od njih naučiti.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: