DEVICA kot prijateljica: Zakaj jo je dobro imeti v življenju?

6. 3. 2024
Deli
DEVICA kot prijateljica: Zakaj jo je dobro imeti v življenju? (foto: profimedia)
profimedia

Poglejmo si, zakaj so device lahko čudovite prijateljice, na katere se lahko vedno zanesemo in jim brez težav zaupamo vse, kar nam leži na duši. 

1. DOBRONAMERNA ISKRENOST 

Device so lahko izredno kvalitetne prijateljice, saj so zelo iskrene, kar pa je še pomembnejše; imajo sposobnost, da nas prizemljijo takrat, ko to potrebujemo. Devica nam bo iskreno povedala, kdaj pretiravamo, kdaj se obnašamo neumno in nas spodbujala, da postanemo najboljša verzija sebe. 

2. KAOS SPREMINJAJO V RED 

Devica je kot vila, ki s čarobno palčko spreminja kaos v red. Device so izjemno organizirane in tudi druge, manj organizirane, učijo reda, ki ga vsi potrebujemo v življenju. 

3. JE PRAKTIČNA IN UČINKOVITA

Mnogim primanjkuje praktičnosti, a ne devici. Devica vidi stvari jasneje kot marsikdo, zato daje praktične nasvete. Hitro bo dobila zamisel, kaj narediti, da neko stvar rešimo. Zna se tudi "obrniti" takrat, ko je to potrebno. Prav tako ima odličen okus, zato daje tudi super modne nasvete ali nam pomaga okusno opremiti stanovanje. 

4. NE BO POZABILA NA TVOJ ROJSTNI DAN

Zahvaljujoč njeni organiziranosti in perfekcionizmu, devica običajno ne pozabi čestitati za rojstni dan. Devica se bo vedno potrudila, da se njeni bližnji počutijo dobro in ljubljeno. 

5. VEDNO JE PRIPRAVLJENA POMAGATI 

Čeprav se morda zdi, da je včasih materialistična, je lahko zelo skromna. Z majhnimi gestami ji boste polepšali dan. Ker vam bo vedno pripravljena pomagati, bodite tudi vi vedno tam za njo. S tem si boste ustvarili čudovito prijateljstvo. Čeprav boste kdaj težko prenašali njen perfekcionizem, se potrudite, da jo sprejmete takšno, kot je. Devica bo to cenila. 

Po predlogi: zena.rtl.hr

ali pa ZVEZA Z DEVICO ni vedno enostavna, vendar je polna smeha

Novo na Metroplay: Smrt, žalovanje in posmrtno življenje | Katarina Nagode