ZVEZA Z DEVICO ni vedno enostavna, vendar je polna smeha

Kako je videti zveza z devico, najbolj inteligentnim in redoljubim, a tudi obsojajočim znamenjem zodiaka?

ZVEZA Z DEVICO ni vedno enostavna, vendar je polna smeha (foto: Pexels) Pexels
28. 6. 2020

Eno izmed bolj inteligentnih znamenje zodiaka

Devica vas bo pritegnila s svojimi pametnimi opazkami. Ne glede na temo pogovora lahko računate na to, da bo to zemeljsko znamenje vskočilo z inteligentnimi uvidi. Devica vas bo očarala tako, da si bo zapomnila na videz nepomembno podrobnost, ki ste jo omenili pred nekaj urami, in kasneje v šali namignila nanjo. V podrobnostih ne živi samo hudič, ampak tudi devica!  

Na zmenku z devico

Če želite devico povabiti na zmenek, jo povprašajte o njeni najljubši hrani in pijači. Device imajo namreč lahko zelo specifičen okus. Če devica sama ne predlaga restavracije, na spletu poiščite ocene in kritike restavracij v bližini in povezavo pošljite devici. S tem boste zagotovo navdušili to najbolj kritično in v podrobnosti usmerjeno znamenje. Devica pač analizira vsako malenkost! 

Devica ceni pripravo in analitični um

Devica se na podrobnosti osredotoča tudi v pogovoru. Če želite dobiti dodatne pike, na družbenih omrežjih preverite, kaj so njena zanimanja in hobiji, in se nato podučite o njih. Tako vama zagotovo ne bo zmanjkalo tem za pogovor. 

Ko pogovor nanese na delo, se ne hvalite s svojim nazivom, izobrazbo ali plačo, saj bo to devico zgolj odvrnilo. Namesto tega ji opišite kak dogodek, kjer ste uporabili svoj analitični um. 

Device imajo rade vse pod nadzorom

V zvezi z devico zna težava biti njihova pretirano strukturirana rutina – nekatere device so obsedene s fitnesom, druge sledijo strogi prehrani, od katere se nikoli ne ločijo, tretje pa imajo manj očitne navade, ki se morda zdijo nepotrebne, vendar jim dajejo občutek, da imajo stvari pod nadzorom. Najbolje je, da devici teh navad ne očitate in namesto tega poskusite pri njih sodelovati, kolikor je mogoče. Še ena težava je, da so device že pregovorno obsojajoče in se težko spopadajo z nepopolnostjo – tako pri sebi kot pri drugih.

Zveza z devico je polna smeha

Toda če imate to srečo, da je vaš partner devica, ki se zna sprostiti, bo vaše življenje izjemno! Imeli boste veliko norega seksa in se boste že samo med kupovanjem mačje hrane valjali od smeha. In ves čas boste presenečeni nad njenimi enkratnimi idejami, kako lahko skupaj ustvarita še lepše življenje. 

Če se v devico zaljubite, vas čaka razburljiva dogodivščina. To inteligentno znamenje bo v filmih opazilo najbolj smešne podrobnosti, o katerih se bosta lahko kasneje smejala. Večina devic je tudi zelo delavnih in imajo močno samodisciplino, zaradi česar boste tudi sami razvili boljše navade. Device znajo celo najbolj vsakdanje opravke, kot je nakupovanje hrane ali pohištva, narediti izjemno zabavne.

Povzeto po Vice, Kaja Regula

Poglejte si še: Takšna je zveza s škorpijonom – če si upate biti z njim!

ali Rak potrebuje nekoga, ki ga posluša (in sliši)

ali pa VODNARJI so zelo posebni ljudje. Kakšna je zveza z njimi?