VODNARJI so zelo posebni ljudje. Kakšna je zveza z njimi?

Takšna je zveza s posebnim in uporniškim vodnarjem. 

VODNARJI so zelo posebni ljudje. Kakšna je zveza z njimi? (foto: profimedia) profimedia
9. 10. 2021

Vodnarji dajejo najboljše nasvete

Ljudje, rojeni v znamenju vodnarja, vas bodo takoj navdušili s svojimi briljantnimi idejami. Vodnar zna hitro oceniti človeka in bo na vas takoj naredil vtis s svojimi nasveti iz knjige, ki jo je nedavno prebral. Vodnarji so intelektualci, ki se že v osnovni šoli niso želeli igrati z otroci, ki jih niso intelektualno stimulirali. 

Le redki ljudje se v dobi informacij znajdejo tako dobro kot vodnarji. Vodnar z veseljem pri vsaki temi z drugimi deli nove in še boljše načine, kako nekaj početi.

Vodnarji pa niso znani zgolj po dobrih nasvetih, ampak so običajno tudi zelo zabavni z odličnim smislom za humor in sarkazmom! Velikokrat pa se jih drži tudi oznaka, da so malce "čudni" oz. "vesoljci", saj so jim všeč nenavadne reči (znanstvena fantastika je med njimi).  

Vodnarji cenijo drugačne stvari 

Če se pripravljate na zmenek z vodnarjem, si zapomnite, da so idealisti, ki sovražijo izkoriščevalske industrije. Zato ga namesto v drago in luksuzno restavracijo raje povabite na kak poseben prostor ali v zelo nenavaden lokal, kjer po možnosti strežejo svežo in lokalno hrano. Ko se pripravljate na zmenek, se zavedajte, da na vodnarja ne boste naredili vtisa z najnovejšimi trendi, saj ga moda ne gane. Raje izberite oblačila, s katerimi izražate svoja stališča, svojo najljubšo majico ali kos oblačila, o katerem lahko poveste zgodbo. Tudi čisto preprost obesek, ki ga je naredil lokalni umetnik, bo vodnarja očaral veliko bolj kot luksuzen eleganten nakit. Zagotovo pa bo navdušen nad zgodbo o vašem morebitnem tatuju. 

Skratka, vse, kar je drugačno in nenavadno, bo vodnarja zanimalo. 

Vodnarji niso klasični zapeljevalci

Velja opozorilo, da vodnarji niso klasični zapeljevalci. Če ste mu všeč, vam bo vodnar postavljal veliko specifičnih vprašanj. Vedeti bo želel stvari, ki se vam zdijo morda nenavadne; kaj jeste za zajtrk ali kako točno je videti vaša vadbena rutina. Nato vam bo poskusil povedati, kaj lahko pri tem še izboljšate, zaradi česar lahko izpade vzvišen. Toda stvar je v tem, da vodnarji resnično mislijo dobro – včasih se le ne zavedajo, kako izpadejo pri drugih ljudeh.

Uporniško znamenje s svojevrstnim pogledom na svet

Vodnarji so najbolj uporniško znamenje zodiaka s svojevrstnim pogledom na svet in močjo željo po neodvisnosti. Vlada jim Saturn, ki simbolizira intelekt in logiko. 

Najslabša lastnost vodnarjev pa je morda njihova togost. Običajno se oklepajo svojih stališč in prepričanj ter nočejo slišati nasprotnih argumentov. Naučiti se morajo, da včasih ni najpomembnejše to, da stvari naredimo najbolj učinkovito, ampak to, da jih naredimo po svoje. In da včasih ljubezen ne pomeni, da sledimo točno določenemu načrtu, ampak da se znamo prilagoditi, kadar je imel partner slab dan. 

Zvest in duhovit partner

Če se odločite za življenje z vodnarjem, boste lahko cveteli ob partnerju, ki vam bo dovolil rast in hkrati želel uresničiti svoje ideale. Ko se vodnar odloči za partnerstvo, je zvest zakonski partner, ki v zvezo prinese inteligenco, šarm, duhovitost in zabavnost.

Povzeto po Vice, Kaja Regula

Poglejte si še: Takšna je zveza s škorpijonom – če si upate biti z njim!

ali pa Rak potrebuje nekoga, ki ga posluša (in sliši)