Takšna je zveza s škorpijonom – če si upate biti z njim!

4. 7. 2021
Deli
Takšna je zveza s škorpijonom – če si upate biti z njim! (foto: Pexels)
Pexels

Zveza s škorpijonom je intenzivna in strastna. 

Škorpijon vas bo očaral s seksi pogledom

To vodno znamenje bo najprej vašo pozornost pritegnilo z globokim pogledom v oči. Če si želite kaj več od odličnega seksa s tem zanimivim in strastnim človekom, pa se morate soočiti s pogumno nalogo, kako se z njim povezati na globljih ravneh. Škorpijona namreč zanimajo globine... 

Škorpijona zelo zanima spiritualnost

Če se pripravljate na zmenek s škorpijonom, si zapomnite, da je škorpijon najbolj seksualno znamenje zodiaka, ki mu vlada rdeč Mars. Izberete lahko obleko, ki pritegne pogled. O čem se rad pogovarja? Škorpijona zelo zanimata spiritualnost in ezoterika ter globine in mistika.

Škorpijona ne poskušajte zapeljati s hihitanjem, lahkotnim zapeljevanjem, saj ga takšni plitki pogovori nadvse dolgočasijo. Namesto tega se z njim raje pogovarjajte o bolj duhovnih temah.

Škorpijon se vam bo pomagal soočiti z demoni

Če ste dovolj srečni, da osvojite škorpijonovo srce, v vajini nadaljni zvezi ne bo nobenih omejitev. Medtem ko nekatera znamenja menijo, da so škorpijoni preveč intenzivni, škorpijon meni drugače. Če vas ima rad, bo hotel vedeti vašo celotno življenjsko zgodbo in vam bo pomagal zaceliti najbolj boleče rane. Ko boste tvegali ali se spopadali z največjimi strahovi, vas bo vedno držal za roko. Škorpijonu ni nič bolj všeč kot to, če ga partner prosi, da se mu pomaga spopasti z njegovimi notranjimi demoni.

Najbolj seksualno znamenje zodiaka 

V postelji se bo škorpijon izjemno potrudil, da vam ugodi, in bo enako pričakoval od vas. Škorpijon je nadvse erotično in strastno znamenje. Pravijo, da ni boljšega kot seks s škorpijonom.  

Hladen tuš

Toda če je škorpijon jezen na vas, bo ena izmed njegovih taktik ta, da bo zavračal seks. Takrat zna biti zelo hladen in namesto da bi se pogovoril, se bo zaprl vase. Škorpijon zna v svoji glavi naplesti nore zgodbe o tem, zakaj mu niste takoj odgovorili na sporočilo ali kaj se je zgodilo na zabavi, namesto da bi vas direktno vprašal o tem.

Največja škorpijonova težava je, da ne zna izbirati svojih bitk. Navsezadnje mu vlada Mars, planet vojne, zaradi česar se hitro skrega tudi zaradi nepomembnih stvari, kot na primer glede tega, zakaj posoda ni umita. 

Stojte mu ob strani 

Toda če se odločite za dolgotrajno zvezo s škorpijonom, se potrudite, da mu boste oprostili njegove izpade. Ker je vodno znamenje, postane tudi zelo hitro čustven. Zato se potrudite, da boste pri njem pogosto preverjali, kaj razmišlja, zato da si ne bo ustvarjal zgodb o nečem, kar se sploh ni zgodilo.

Le redkokatera ljubezen je tako intenzivna ali nagrajujoča kot škorpijonova!

Povzeto po Vice, Kaja Regula

Poglejte si še: Rak potrebuje nekoga, ki ga posluša (in sliši)

Astrologija: Element vode - rak, škorpijon, ribi

13 dobrih in slabih lastnosti škorpijona